Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: e32 na czesci, gdzie mozna dostac tanio..

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Panowie jeśli chodzi o złomowanie autka to napiszę jakie ja miałem "przygody" jak niektórzy wiedzą skradziono nam E34 3 lata temu w Brzegu (przyjazd do rodziców na święta), auto znaleziono kompletnie rozbite po przywiezieniu wraku pod garaż postanowiłem wymontować silnik 2,5 12v wymieniony w grudniu, w ciągu 3 dni silnik się sprzedał, pojechałem z ojcem (właściciel samochodu) do zakładu zajmującego się złomowaniem samochodów (Oława) tam facet kazał oddać dowód rejestracyjny i zważył wrak brakowało kilka kg. Powiedział, że wystawi mi kwit na opłacenie za brakujące kg (pokazał mi ustawę która "mówi" o opłacie za brakujące kg itd) oczywiście nawrzeszczałem na niego, że nie dosyć że ukradziono mi samochód to jeszcze muszę płacić za papier. powiedział że jedyny sposób to zaświadczenie z policji, ze samochód został skradziony. po przedstawieniu owego zaświadczenia gość wystawił kwit, dzięki któremu mogłem wyrejestrować samochód.

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Ustawa mówi jasno że za każdy brakujący kilogram właściciel autokasacji ma prawo policzyć od 1 do 10 zł. :-)

BMW
    Cytat Zamieszczone przez avecezarave Zobacz posta
    Ustawa mówi jasno że za każdy brakujący kilogram właściciel autokasacji ma prawo policzyć od 1 do 10 zł. :-)
    dokładnie tak jak piszę Czarek

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    jak chcesz się "pozbyć" auta, "sprzedaj" je tak jak mówi tuczi77 za wschodnią granicę :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    No dobra, ale najpierw potrzebuje auto zeby sie go pozbywac ;p tak wiec szukam 735iA w dobrym stanie jako dawce. Jesli ktos ma namiary badz sam chce sprzedac prosze dac znac. Moze byc 730 V8 bo automat dokupie sobie osobno na aukcji badz od kolegi, ktory wczesniej pisal, iz ma takowy na sprzedac lecz musze sie jeszcze dogadac ^^

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Cytat Zamieszczone przez Aru89 Zobacz posta
    A mozesz mi wyjasnic jak mam zezlomowac skradzione auto, ktore sie nigdy nie znajdzie? Czy moze mam nadal je oplacac?
    Jeśli faktycznie skradziono by ci auto musisz zgłosić to na policję,ale jeśli chcesz rozebrać auto,pociąć je na części i zgłosić kradzież to powodzenia,to już pachnie kryminałem,ale rób jak chcesz.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    Zreszta, nie ma o czym gadac, jak Tuczi powiedzial sa na to sposoby. Sam mam kolegow co rozbierali juz auta i moge sie popytac. Tak wiec koniec tematu :D

Szukam e32 730 V8 na czesci diamont schwartz jakby ktos mial namiar czy cos niech da znac. Poki co skrzynia zajme sie w inny spodob.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Podam numer o gościa co posiada BMW 735 w automacie może będzie chciał sprzedać 511 660 875 nie wiem czy jeszcze aktualny ale zawsze można zaryzykować :)

BMW
    obserwuj allegro, jakiś czas temu gość sprzedawał 740i w całości za 2500 zł. padnięta była skrzynia o ile dobrze pamietam.

co prawda nie V8 ale
    http://allegro.pl/bmw-e32-730-735-w-...530191649.html
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 26-03-2011 o 19:10

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    Obserwuje caly czas, nic mi nie odpowiada na razie. Jak 3.5 litra to musi miec skrzynie w srodku, silnik moze byc padniety. Jesli V8 to moze byc bez silnika i skrzyni, wazne by byla blacharka ;) oczywiscie diamondschwartz.

Gosciu nie odbiera, podzwonie pozniej jeszcze ;)
    Ostatnio edytowane przez Aru89 ; 29-03-2011 o 11:11

Uprawnienia umieszczania postów