Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: e32 na czesci, gdzie mozna dostac tanio..

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    WoW. Jakbym ja widzial teraz to bym jechal po nia.. Ciekawe w jakim stanie technicznym, ze tak tanio poszla. Moze silnik padal, albo cos. Kurcze wlasnie takiej szukam ;/

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Tylko pamiętaj,że kupując auto zarejestrowane w Polsce ściągasz na siebie problem,prędzej czy później przyczepi się ubezpieczalnia lub fundusz gwarancyjny,lepiej jedź do Niemiec i kup tam,ewentualnie u nas świeżo sprowadzone ,będziesz mógł z nim zrobić co będziesz chciał,postawisz nawet na 20 lat w garażu i nikt się nigdy nie upomni o płacenie kar za brak oc ;) .
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    Jakbym wiedzial gdzie sa takie szroty to bym jutro wsiadl w auto wzial kolege z laweta i pojechal badz podzwonil ewentualnie do nich. A tak to co ja zrobie? Ktokolwiek sciagal fury z takiego szrotu?

Mozna zadzwonic na policje ze ukradli auto i juz. Albo je wyrejestrowac to po co mialbym oc placic?

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez marek1132 Zobacz posta
    kupując auto zarejestrowane w Polsce ściągasz na siebie problem
    Taki problem to nie problem. Są na to rozwiązania ;)

Początkujący Użytkownik Awatar mynio88
    BMW
    BMW E32 730i R6
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Taki problem to nie problem. Są na to rozwiązania ;)
    Irek mógłbyś coś więcej na ten temat napisać??? strasznie mnie to ciekawi...:D

BMW
    BMW e32 735 iL
    Cytat Zamieszczone przez Aru89 Zobacz posta
    Mozna zadzwonic na policje ze ukradli auto i juz. Albo je wyrejestrowac to po co mialbym oc placic?
    To powodzenia z tym dzwonieniem na policje,wtedy gdy rozbierzesz auto na cześci.Nie da się wyrejestrować auta od tak,musisz auto zezłomować(mieć papier ze złomu ;) ) lub sprzedać,wtedy możesz auto wyrejestrować.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    Nie da się wyrejestrować auta od tak,musisz auto zezłomować(mieć papier ze złomu ;) )
    nie można auta zezłomować, tu wprowadzasz w błąd, auto trzeba oddać do kasacji, czyli do zakładu utylizującego auta, a to nie jest złom, a papier ze złomu możesz użyć jako papier toaletowy.

a propo części, mam teraz e32 735iA na części w diamantschwarzu, skrzynie mogę oddać za 250 zł, drzwi gołe za 50 zł, sporo części mogę oddać w atrakcyjnych cenach.
    Ostatnio edytowane przez Vitek_Słupsk ; 25-03-2011 o 16:23
    pozdrawiam :)

BMW
    BMW e32 735 iL
    Cytat Zamieszczone przez Vitek_Słupsk Zobacz posta
    nie można auta zezłomować, tu wprowadzasz w błąd, auto trzeba oddać do kasacji, czyli do zakładu utylizującego auta, a to nie jest złom, a papier ze złomu możesz użyć jako papier toaletowy.
    Kolego,ja wprowadzam w błąd?Nie pisz bzdur,że auta nie można zezłomować,tylko oddać do zakładu utylicacji.Zakład to może być np.fryzjerski,lub utylizacji odpadów komunalnych :)Stacja recyklingu(demontażu) czy auto złom to jedno i to samo:)Wiadomo,że nie oddasz auta do skupu metali kolorowych,gdyż nie dadzą ci zaświadczenia do urzędu,tu masz pierwszą leszpą stacje gdzie można zezłomować auto:
    http://www.autozlom.net.pl/
    Ostatnio edytowane przez marek1132 ; 26-03-2011 o 08:14

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    To powodzenia z tym dzwonieniem na policje,wtedy gdy rozbierzesz auto na cześci.Nie da się wyrejestrować auta od tak,musisz auto zezłomować(mieć papier ze złomu ;) ) lub sprzedać,wtedy możesz auto wyrejestrować.

A mozesz mi wyjasnic jak mam zezlomowac skradzione auto, ktore sie nigdy nie znajdzie? Czy moze mam nadal je oplacac?
    Ostatnio edytowane przez Aru89 ; 25-03-2011 o 17:17

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez mynio88 Zobacz posta
    Irek mógłbyś coś więcej na ten temat napisać??? strasznie mnie to ciekawi...
    Najprostszym sposobem jest "sprzedaż" auta za wschodnią granicę ;)

Uprawnienia umieszczania postów