Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: Kolekcjoner z Chorwacji

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Mi sie wydaje ze kolo sobie troche jaja robi- ogolnie zagalopowal sie troche pokazujac 2x to samo auto, raz niby jak ja kupil a rok pozniej podobno jakis znajomy jechal 180km/h i rozbil auto w drzazgi... uszkadzajac je dokladnie tak samo jak juz bylo uszkodzone przy zakupie :D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Mi sie wydaje ze kolo sobie troche jaja robi- ogolnie zagalopowal sie troche pokazujac 2x to samo auto, raz niby jak ja kupil a rok pozniej podobno jakis znajomy jechal 180km/h i rozbil auto w drzazgi... uszkadzajac je dokladnie tak samo jak juz bylo uszkodzone przy zakupie :D
    ja to zrozumiałem że koleś je drugi raz rozbił... Zobacz jak wcześniej chwalił się nowym felunkiem i na tych nowych je rozbił..a kupił rozbite na innych dużo wcześniej.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Dziwicie się ,że jest dużo tv w autach ,zobaczcie na 8-mej stronce 5 -ta fotka ..... Piwo temu co zliczy anteny .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Chyba tam nagrywali bliskie spotkania 3-go stopnia .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Uprawnienia umieszczania postów