Troche pierdulek no i blacharka a ogolnie auto smiga aż miło :) dobrze ze przyszly roztopy :D
może może... jeden kocha E32 inny E38... Widac na mnie jeszcze nie przyszla pora choc z drugiej strony jak zostanie u mnie nie bede płakał, napewno nie sprzedam jej do rozebrania tylko innemu pasjonatowi marki
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
No i Włoszka znalazla nowego własciciela :( Oczywiscie nabył ją pierwszy klient ktory przyjechal ale tak to juz u mnie jest ze nawet sie nie targują :)
Auto na szczescie trafilo do pasjonata ma byc rozebrane do ostatniej srubeczki i robione od podstaw nadwozie piaskowane itd. gaz oczywiscie ma isc na smietnik
Jak ktos z okolicy mial by jeszcze ochote ją zobaczyc to do konca tygodnia auto pozostaje u mnie
Leon740i czemu wcześniej nie przyznałeś się że to Twoje auto?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No jak nie jak tak :) Zreszta jak widac auto wywołało raczej znikome zainteresowanie ludzi z forum, widac ciekawsze są zwykle wersje hah np. kolega ZOOFY jedzie dzisiaj po taka jedna :)
Zreszta moze to i lepiej auto przynajmniej trafi w dobre rece a nie na rozbiorke
No szkoda że nie udało mi się podjechać i zobaczyć...a może to i lepiej bo jeszcze miał bym jedną skarbonkę :686:
Niestety wiekszosc z nas wie ile trzeba włozyc w takie auto kasy by doprowadzic je do perfekcji a w byle jakim stanie to chyba nie ma sensu go trzymac, do tego sie to chyba sprowadza niestety.
Pewnie kiedyś bede sobie pluł w brode ze ją sprzedałem ale narazie nie mam aż tyle wolnej kasy... chociaz caly czas mnie to gryzie...
Może klient jeszcze sie wycofa hah :D
Mimo wszystko ja jednak na Twoim miejscu nie puszczałbym tego HL dalej. Zawsze możesz zmienić zdanie a sam dobrze wiesz że z czasem będzie ono tylko zyskiwać na wartości. No ale to jest tylko moje skromne zdanie :-)