Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: 2 x E65 do waszej oceny.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Wielkie dzięki Adasio - naprawdę dużo mi pomagasz, choć mam NIE MAŁO pojęcia o E65, to i tak to nie to samo co rada kogoś kto sam posiada takie auto i go użytkuje na co dzień.
    Tak, posiada to wszystko właśnie, także naprawdę nie jest tak źle. Tylko właśnie nie wiem jak to jest z tymi opłatami, ile mam czasu na ich zrobienie? To znaczy, jak długo mogę jeździć bez opłacenia samochodu?
    No i przede wszystkim, te koszta opłat, sprzedający mi mówił że to wyjdzie w graniach 5tyś, ale w tej kwestii muszę mieć 100% gwarancje ile wyjdzie żeby mi się kalkulowało z LPG i jaką kolwiek inwestycją gdyby auto tego potrzebowało. Bo może się okazać że opłaty wyjdą 8tys a to mi się już absolutnie nie opłaca.

Druga sprawa, codziennie po kilka razy przeglądam allegro, nie ma nic co by zrobiło na mnie wrażenia w graniach 50-55tyś.

http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - Jeszcze to mi się rzuciło w oczy - po opłatach, możliwość założenia LPG na miejscu, dość dobrze wyposażony - lodówka, wentylacja, sterowanie głosem, plus dodatkowo pewnie to wszystko co posiada tamto auto z Włoch.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    Wielkie dzięki Adasio - naprawdę dużo mi pomagasz, choć mam NIE MAŁO pojęcia o E65, to i tak to nie to samo co rada kogoś kto sam posiada takie auto i go użytkuje na co dzień.
    Tak, posiada to wszystko właśnie, także naprawdę nie jest tak źle. Tylko właśnie nie wiem jak to jest z tymi opłatami, ile mam czasu na ich zrobienie? To znaczy, jak długo mogę jeździć bez opłacenia samochodu?
    No i przede wszystkim, te koszta opłat, sprzedający mi mówił że to wyjdzie w graniach 5tyś, ale w tej kwestii muszę mieć 100% gwarancje ile wyjdzie żeby mi się kalkulowało z LPG i jaką kolwiek inwestycją gdyby auto tego potrzebowało. Bo może się okazać że opłaty wyjdą 8tys a to mi się już absolutnie nie opłaca.

Druga sprawa, codziennie po kilka razy przeglądam allegro, nie ma nic co by zrobiło na mnie wrażenia w graniach 50-55tyś.

http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - Jeszcze to mi się rzuciło w oczy - po opłatach, możliwość założenia LPG na miejscu, dość dobrze wyposażony - lodówka, wentylacja, sterowanie głosem, plus dodatkowo pewnie to wszystko co posiada tamto auto z Włoch.
    Jak już chcesz zakładać LPG to tylko sprawdzone i pewne żeby uniknąć kłopotów potem,
    z tego co tutaj mają chłopaki to mają chyba Prinsa - zapytaj Sebka albo Grega - oni maja e65 z gazem
    Ja w gazie nie pomoge bo u siebie nie mam i zakładał nie będe!
    Co do opłat to sprawdz na 100 % aby potem nie zrobiło się z 5 tys 10 albo ileś :

co do auta z twojej wypowiedzi to wisi bardzo długo na allegro - widzę je około roku czasu
    ma bardzo ładne felgi,kolor nadwozia,lodóweczke,ładne skóry,chyba webasto,bixenon, zadbany egzemplarz ale chyba też do opłat
    nie ma masażu w fotelikach,grzanej kierownicy, i e65 czy e66 ma 333km a nie 340 - pana ponioslo
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

BMW
    740d F01
    To 745i z Włoch, na dzień dzisiejszy chyba odpada, rozmawiałem ponownie ze sprzedającym właśnie, w celu ustalenia terminu kiedy mogę przyjechać na oględziny, mówi że jednak go nie interesuje zamiana na moje auto bo za drogo chce za niego. "Przecież ja mam najtańszą cenę na allegro, a Pan prawie Najdroższą" - jego słowa.
    Ręce opadają, przecież nie oddam za darmo swojego auta w którego włożyłem tyle pieniędzy, żeby jeździło jak powinno, tych pieniędzy już nie zwrócę co prawda, ale też nie mam zamiaru sprzedawać swojego auta za 23tyś czy mniej nawet.
    Chyba w tym roku nie kupię E65, ciężko mi znaleźć takie 745 jakie chce a jak już znajdę to na zamianę mało kto się zgadza. :|

EDIT :

http://moto.allegro.pl/bmw-745-i-e65...370869348.html - To 745i mnie jeszcze zaciekawiło, ale już też dłuższy czas wisi na allegro, choć mimo wszystko, co powiecie na jej temat?
    Ostatnio edytowane przez Arman ; 19-12-2010 o 23:22

Początkujący Użytkownik Awatar JackRM
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    To 745i z Włoch, na dzień dzisiejszy chyba odpada, rozmawiałem ponownie ze sprzedającym właśnie..
    ja z nim rozmawialem wczoraj. Ma 300tys km nalatane. Uczciwie powiedzial. Wiec podziekowalem.

BMW
    740d F01
    300tyś? Ma ponad dwa razy więcej przekręcone niż ma naprawdę! - To powinno być karane.
    Auto było tylko raz wystawione, także myślałem że jest już sprzedane tak w ogóle...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    300 tysięcy nie jest dużo jak auto zadbane.

Początkujący Użytkownik Awatar JackRM
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    sporo było tych linków więc dla precyzji: rozmawiałem z tym: http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html i to ten ma te 300k przejechane.
    Choć przyznam, że źle nie wygląda. Pozatym koleś twierdzi, że włożył kilka tysięcy w auto bo wymienił olej w skrzyni z filtrem i coś tam jeszcze..

Cytat Zamieszczone przez positiv Zobacz posta
    300 tysięcy nie jest dużo jak auto zadbane.
    a jak to się ma (bo o silniku N62 rozmawiamy) do tego : http://www.youtube.com/watch?v=UoCED1jyfL4 ?

Facet twierdzi, że auto na filmie miało lekko ponad 100k mil. W takim razie po 300k km to silnik na 100% "żre borygo" i trzeba mu to zrobić..
    Ostatnio edytowane przez JackRM ; 14-01-2011 o 07:17

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dj Snake
    BMW
    E30 320i
    Dziękuje wszystkim za opinie. Finalnie zakupiliśmy:

E60 520i 170 koni, 2004 rok, pewne 100 tysięcy przebiegu! Z wypasu wiele nie ma niestety... Nie ma nawi, skóry ani ksenonów, podstawowe rzeczy, klima, elektryka pełna i jakies tam pierdołki :] Taka troche goła wersja ale jak oglądalismy w niemczech ciekawsze w tej cenie, to były słabo utrzymane. Zdarzała się nawet woda w bagażniku, w 7 letnim samochodzie! Moje 22 letnie E30 nie ma problemu z wodą w bagażniku a tu prosze...

Serdecznie dziękuje za opinie!

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez JackRM Zobacz posta
    ja z nim rozmawialem wczoraj. Ma 300tys km nalatane. Uczciwie powiedzial. Wiec podziekowalem.
    HAHAH czyli nie można mówić uczciwie i jesteś tego najlepszym dowodem :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez JackRM Zobacz posta
    sporo było tych linków więc dla precyzji: rozmawiałem z tym: http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html i to ten ma te 300k przejechane.
    Choć przyznam, że źle nie wygląda. Pozatym koleś twierdzi, że włożył kilka tysięcy w auto bo wymienił olej w skrzyni z filtrem i coś tam jeszcze..

a jak to się ma (bo o silniku N62 rozmawiamy) do tego : http://www.youtube.com/watch?v=UoCED1jyfL4 ?

Facet twierdzi, że auto na filmie miało lekko ponad 100k mil. W takim razie po 300k km to silnik na 100% "żre borygo" i trzeba mu to zrobić..
    WIęc duża szansa, ze przy 300 zostało to juz zrobione :)

Uprawnienia umieszczania postów