Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: e32 750

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Z00FY
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Wydaje się że listwy wokół zderzaków i drzwi są polakierowane w kolor auta, z opcją "Satin Chrome" nie będą miały wtedy wiele wspólnego..

Nie wydaje mi się ,by listwy na zderzakach były lakierowane ponieważ na drzwiach są czarne bez modyfikacji, jeśli byłby chrom wcześniej to miały by one taki pasek od góry i było by widać ze były kiedyś malowane lub obklejane.. Ale

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Z00FY Zobacz posta
    Nie wydaje mi się ,by listwy na zderzakach były lakierowane ponieważ na drzwiach są czarne bez modyfikacji, jeśli byłby chrom wcześniej to miały by one taki pasek od góry i było by widać ze były kiedyś malowane lub obklejane.. Ale
    Nie mam pewności jaki pasek masz na myśli?

Listwy zderzaków Shadowline raczej nie błyszczą się tak jak te ze zdjęć tej 740i.

Nie mam doświadczenia z malowaniem listew. Zdjąłem cały komplet Shadowline z 750i i nie przewiduję wracania do tego set-upu.
    Teraz ma go na swoim aucie ktoś z forumowiczy, tyle że nie pamiętam kto. Może Skalpel? Nie wiem.

Tak czy inaczej malowane listwy to nie to, odpowiedni wygląd ma tylko oryginał, a jak wiadomo o niego trudno.
    Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 30-11-2010 o 15:09
    Czarne e32 w benzynie!

Z00FY
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Nie mam pewności jaki pasek masz na myśli?

Listwy zderzaków Shadowline raczej nie błyszczą się tak jak te ze zdjęć tej 740i.

Nie mam doświadczenia z malowaniem listew. Zdjąłem cały komplet Shadowline z 750i i nie przewiduję wracania do tego set-upu.
    Teraz ma go na swoim aucie ktoś z forumowiczy, tyle że nie pamiętam kto. Może Skalpel? Nie wiem.

Tak czy inaczej malowane listwy to nie to, odpowiedni wygląd ma tylko oryginał, a jak wiadomo o niego trudno.
    VIN POJAZDU : ....DD59167

Porównaj listwy shadow i chrom z drzwi, chromowe mają wyżłobienie na chrom od góry-shadow nie ma.
    Też nie mam doświadczenia w malowaniu listw zewnętrznych ale podobno to cykliczna robota... Zeleży od malarza jak częsta.. Zwykły śmiertelnik może nie poznać ,że były malowane.. My to zobaczymy.. Wole shadow i do mojego auta bardziej będzie pasował , ale chrom też ma swój urok w całkowitej serii..
    Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 09-12-2010 o 10:18

Uprawnienia umieszczania postów