Może bym w swojej białęj tak pomalował te listwy na zderzakach :)
Kto mi zrobi jakis wirtual tuning ? :)
Wersja do druku
Może bym w swojej białęj tak pomalował te listwy na zderzakach :)
Kto mi zrobi jakis wirtual tuning ? :)
daj elvis fotke zrobie :P
Jakby co to dysponuję takimi listwami ORI :-)
Chrom to Chrom :)
No nie trzyma już mnie :Dale jak bym do tego dodał zderzaki US jakiem mam z obrysówkami , plus listwy na dzwiach i wokół drzwi na czarno to może by nie było żle
Dzieki wielkie kaczy:)
nie ma za co na tych fotkach nie bylem w stanie ladniej zrobic
Kolego jesteś jasnowidzem? :-)
SIEMA... TO CZERWONE E32 NALEZY DO MNIE :)
hej chłopaku, ostygnij z tymi wywodami na temat momentu w, którym to auto było niby lakierowane...To po pierwsze. Po drugie...ten egzemplarz e32 to SONDER LACK, czyli indyvidual, wiec odnies sie do tego w swych osadach odosnie prawidlowo/nie prawidlowo polakierowanyc listew przy zderzakach. Po TRZECIE. Nie wiem czy ogarniasz pojecie CAR DETAILING i całą otoczkę związaną z tym tematem, ale właśnie dzieki temu ta czerwona e32 wyglada tak jak wyglada, nie zaś jak gros kibli, w których lakier jest tak wypłowiały, że można sobie nim piłować pazury u rąk. Rozwiałem twoje wątpliwości? Jeśli tak to ciesze sie bardzo!
P.S. Swoją drogą, skoroś taki wyczulony na lakier i masz rentgen w oczach bo po zdjeciach jestes w stanie okreslic czy auto bylo lakierowanie przedwczoraj lub tez nie....to chetnie podrzuce cie pare aukcji z roznymi bawarkami, ktore mam na oku, pomożesz wybrać tą z ORI lakierem, OK?
Dzięki Bogu, że się pojawił właściciel, gdyż faktycznie niektórych wywodów nie dało się już czytać.
:) fakt faktem niektórzy zachowują się tak jakby pracowali w monachijskiej fabryce BMW
mi się podoba, jest mówiąc krótko zajebista. ładnych parę lat temu miałem okazje przejechać się E34 w identycznym kolorze, bardzo pozytywne wrażenie wywarła na mnie ta E34 a E32 omawiana jeszcze większe. Mam tylko jedno ale na jednym zdjęciu da się zauważyć brak listwy pionowej między dużą szyba a trójkątna, a tym samym brak trójkątnej rolety
Rodzina właściciel wyjaśnił już że spadła mu roletka przez co zdemontował i listewkę i roletkę na czas naprawy jednak wykorzystal zdjęcie bez tych elementów co prawda jednak fajniej by było gdyby zdjęcie było już po złożeniu jednak taki detaling mogą zauważyć chyba tylko gorliwi właściciele E32 :P
Mi w niej brakuje longa i V12 ;) Ale i tak jest super. Wtedy do kolekcji E38 w ori imolarot i ładnie przed domem by się zaczerwieniło :D
V12 da się włożyć gorzej z longiem, ale nasi "specjaliści" od ściągania samochodów z zagranicy i z tym by sobie poradzili:smile: no ale wtedy to tylko do stania pod domem by się nadawał.
Piękne auto. W tej chwili zdecydowanie najlepsza E32 na allegro w całkiem korzystnej cenie.
Dla Kaczego ta 7ka za ładna :D
jeszcze uszkodzona tylna roleta
listwa pod lewymi i prawymi drzwiami uszkodzone, listwy na progach jak to po lifcie te srebrne sie zaczynaja rozpadac.
nie wiem dlaczego ale ten kolor kojarzy mi sie z e34 524td. ogolnie duzo opcji nie ma.
poza tym ze pierwszy nabywca na kacu poszedl zamawiac nowe e32 to zaden individual
i dlaczego przelaczniki ledzwiowe sa na zew. foteli??
hehe widzę że znasz się na e32,nie ma co :becky:
brillanatrot nie był dostępny w standardowej palecie kolorów w e32,po drugie te przełączniki nie są od lędźwi a siedzenia to sport size'y
dzuda przelaczniki powyzej. jak masz sporty +pamiec + grzanie(przeciez na zew sie nie zmieszczą) to od ledzwi zawsze widzialem od wew boku fotela
a lakier wiem ze nie byl. o gustach sie nie dyskutuje ale fabryczne wyposazenie mnie nie powala
:) hehe, dopatrzylem :) rozbawiles mnie:)
szampan robi swoje :)
Dzuda ma rację. To są włączniki od podkolannika w Sportsitzach. I brakuje tu tylko pamięci. Natomiast zarówno grzanie jak i lędźwiowe jest od wewnętrznej strony fotela przy tunelu środkowym
z tasmy zeszlo rowno miesiac po mojej
dziwna sprawa, tego auta, zaden konkretny kupiec nawet nie ogladal. A ze listwy progowe puszczaja.. trudno nic nie poradze, wiek robi swoje.
ładna ta twoja 7ka, i 5ka również :-)
Auto wróciło w "nowym" wydaniu: http://otomoto.pl/bmw-730-alpina-loo...C23538919.html
czyli 2 naklejki, fake emblemacik, inne koła + efekciarskie fotki i +4 kPLN do ceny.
fuuj robić z najsłabszej wersji 730 alpina look a potem koledzy z golfów 1,9tdi opowiadaja, że alpine wydymali
Najsłabsza to nie jest ;)
ale typek skasztanił to auto,a taka ładna była ;/
Ta a potem ogląda się aukcje i ludzie sprzedają styling 32 myśląc że to Alpina..
Fakt auto było o wiele ładniejsze w stanie poprzednim (fabrycznym). Wątpię żeby ktoś dopłacał 4tyś za naklejkę i zwykłe felgi.
Hej, bardzo ładnie wygląda ta e32 w tym kolorze. Chętnie bym ją przygarnął, ale dwa e32 to jednak za dużo, a mocno się na tym zastanawiałem parę miesięcy temu. Podobała mi się zarówno w serii jak i teraz. Uważam, że auto jest warte tych pieniędzy, jeżeli jest historia serwisowa i blacharka bez zarzutu. Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak wieszacie psy na tym aucie.
Fakt wyglądać wygląda ładnie z zewnątrz i wewnątrz na wszystkich zdjęciach jakie były pokazywane.
Ale zastanawia mnie to czemu tak szybko wróciła na alledrogo:)