haha a ok :) W sumie pasuje ten rozrusznik. Zastanawiam się jeszcze co powoduje to że wystarczy raz kliknąć i nie trzeba trzymać ? Czy w przycisku jest sterownik czy decyduje o tym co innego ? Może tam tkwi problem :)? Dzisiaj mi się to stało dwa razy a rak cały dzień nic. I chyba częściej jak jest zimny, co by znów wskazywało na rozrusznik hmm no albo aku eh :D
Przycisk to tylko impuls dla sterownika, a rozrusznik kręci tak długo aż odpali, albo jak długo trzymasz nogę na hamulcu.
Bo to kurna nadal jest rozrusznik. Daj go fachowcowi a nie .....pip.
Moje rady nie są z internetu. Non stop siedzę w tej gównianej motoryzacji . Ostatnio w moim moto też miałem taki problem i był to rozrusznik a z trzy miesiące temu u koleżanki w Fordzie Kuga identycznie jak u Ciebie Janku i też fachowcy przycisk chcieli wymieniać a okazał sie rozrusznik.
Hmm kurde nowy automat, przeczyszczoony, sprawdzony. Robili mi nie raz i robią tam tylko rozruszniki i alternatory . Objaw jest ten sam, może bym i spróbował jeszcze raz żeby chociaż objaw był inny , w sensie np tylko by cykał, ale tu tez czasami nie zareaguje na przycisk.
Żeby objaw sie zmienił hmm
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 11-12-2018 o 20:30
Napsikaj kontakt spray do tego Twojego przycisku.
Kup sobie drugi na podmianę, bo coś czuję, że jak swój rozbierzesz, to i tak będziesz musiał kupić drugi :P
Nic nie rozbieraj. Tak do niego napsikaj.