Troszkę tu nabałaganiliście...
Posprzątałem. Liczę że zakończą się "dyskusje" nt. wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocnymi... Najzagorzalszych fanów tej "dyskusji", jeśli będą ją kontynuowali, odpowiednio nagrodzę ;)
Troszkę tu nabałaganiliście...
Posprzątałem. Liczę że zakończą się "dyskusje" nt. wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocnymi... Najzagorzalszych fanów tej "dyskusji", jeśli będą ją kontynuowali, odpowiednio nagrodzę ;)
W 7ven zaszło kilka zmian, trochę ewolucji z zewnątrz i rewolucji w środku :)
Najpierw wpadły ori białe kierunki, kilka dni pojeździłem i zamówiłem pomarańczową folię - efekt poniżej
Po porządnym umyciu pod koc na noc
nieco więcej pracy miałem za to wewnątrz, zawsze chciałem mieć jasny środek i trafiły się nietuzinkowe fotele, więc decyzja była natychmiastowa. Kolor sandbeige, więcej zdjęć wrzucę niebawem. No i zawitał z powrotem chrom. Nie wiem jak Wy ale ja po takich zmianach czuje się jakbym miał inne auto, serio :).
Obecnie trwają prace na polepszeniem audio (bieda edyszyn, 6 głośniczków), a za inspirację do prac dziękuję koledze Prima, pozdrawiam.
![]()
Ostatnio edytowane przez JanuszE38 ; 27-06-2017 o 22:27
Fajnie, fajnie :) szkoda, że Was nie będzie w tym roku na zlocie :(
no niestety w tym roku nie wyszło ale za rok będzie kolejny, bawcie się dobrzeeee.
W sumie dopiero teraz znalazłem Twój temat :-) muszę powiedzieć że ładne auto i kolor nawet taki sam jak mój :-) tyle że mi jednak bardziej leży shadow.
Koła też ładne, a co do środka to zrobiłbyś zdjęcie środka od środka a nie od zewnątrz żeby zobaczyć jak to wygląda :-P
Rozumiem że ori było czarne? A teraz wsadziles same fotele i kanapę jasne? A co z boczkami?
Pozdr.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
No to teraz środek, z boczkami wiele więcej zrobić się nie da (kpl. pochodzi z angola). Elektryczna regulacja foteli to świetna sprawa, kto jeszcze nie ma to polecam takiego moda.
Skóra ma 18 lat więc jak na swój wiek wygląda jeszcze nieźle. Jeszcze poluję na tunel w kolorze i schowki pod deską, tak jak to wygląda w indywidualach.
Świetnie to wygląda. Bardzo mi się podoba.
Czasami bywam w Cieszynie więc może kiedys będzie okazja zobaczyć z bliska :)
Jak dojdzie tunel i te schowki w kolorze to zostanie tylko wymiana kierownicy na serducho i to będzie koniec modów inside, chyba. Zmiana daje sporo satysfakcji a przy tym podnosi komfort podróżowania.
Kiedy sprzedajesz ?![]()
Muszę powiedzieć że wygląda świetnie, na dodatek kontury fotele.. tego mi trochę brakuje bo kontur pewnie lepiej tyłek trzyma na boki niż komforty.
Ja bym już żadnych schowków tuneli i innych nie dawał tylko zostawił jak jest wygląda to i tak o niebo lepiej jak całe jasne wnętrze..
Przekładałes też pamięć foteli skoro Angol?
Gratuluję hertza w drzwiach :-) rozumiem że wsadzone narazie na chwilę a potem 165? Kable nowe do bagażnika aż dałeś? Czy do kostki w drzwiach?
Ps ja bym chyba jeszcze ten plastik przy guzikach od foteli dał na czarno 😁
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka