Sebek pełna profeska od lat ;) Fajnie :)
Jakub sama ori rurka to jakies grosze hm 200-300zł, problem w jej wymianie i tam rodzą sie koszta za robociznę plus uszczeleczki etc. Ja te ostatnie zawsze staram sie kupowac oryginalne :)
Sebek pełna profeska od lat ;) Fajnie :)
Jakub sama ori rurka to jakies grosze hm 200-300zł, problem w jej wymianie i tam rodzą sie koszta za robociznę plus uszczeleczki etc. Ja te ostatnie zawsze staram sie kupowac oryginalne :)
No to jeżeli wydatek 1600 PLN wyrywa właściciela swojej siódemki z kapci i skłania go do szukania innego auta to jest to dowód na to iż auto trafiło w nieodpowiednie ręce i tyle. Ja rozumiem, że można się zastanawiać przy 5 - 10 tys ale nie przy 1600 PLN. Oczywiście Ci wierzę w to co mówisz bo wiele jest osób które nie są w stanie nawet wyobrazić sobie ogromu kosztów jakie niesie za sobą ten model wydając wszystkie pieniążki na zakup samego auta.
Najedzony głodnego nie zrozumie. Nie ma co ludzi oceniać. Niektórzy po prostu nie mają kasy i tyle. A każdy chciałby coś mieć. Temu też trudno się dziwić :)
Teraz mówicie o emocjach i ja je rozumiem, że są ogromne przy zakupie wymarzonego auta ale fakty są jakie są a głodnemu po zakupie E65 w brzuszku nie przybędzie a raczej wręcz przeciwnie.
No już tak nie cukrujcie Sebkowi, bo na pewne rzeczy jednak długo się u niego czeka ;-)
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 27-12-2015 o 11:52
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
No robota profeska. Sprzedajacy wiedza co boli te silniki i nauczyli sie lepic czym sie da zeby tylko wypchnac auto.
Sądząc po zdjęciach, ten kto to zrobił, nie rozumiał istoty problemu, a "profesjonalne" przygotowanie do sprzedaży, to zdaje się jest wkrecanie wkrętu w otwór techniczny.
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka