Ładna zadziorna posadzona i grożna 7
Ładna zadziorna posadzona i grożna 7
witam ja ją pamiętam jeszcze na normalnych lampach z przodu jak do Jesiona zajechałeś po części :) trochę się rozgadaliśmy o e32 :) Pozdro
Ja bym się pokusił nieco niższy przód ;) W porównaniu z tyłem wygląda kangurowato.. Jest dobrze, ale może być lepiej ;)
Faktycznie dawno Cie nie było.
W międzyczasie dyskusja odnośnie tuningu M30 na Schricku i baranach upadła, jak zawsze.
Zainteresowany tematem raczej porzucił te kwestie, może to i lepiej dla auta, bo błądził strasznie chcąc przenosić dolot na lewo, zamiast zainwestować w graty.
Po 5 latach, nadal wszystko wskazuje na to, że jesteś jedynym udzielającym się użytkownikiem ze skopanym M30 w e32, czego otwarcie zazdroszczę.
Czarne e32 w benzynie!
W międzyczasie dyskusja odnośnie tuningu M30 na Schricku i baranach upadła, jak zawsze.
Zainteresowany tematem raczej porzucił te kwestie, może to i lepiej dla auta, bo błądził strasznie chcąc przenosić dolot na lewo, zamiast zainwestować w graty.
z tego co widzę wszyscy tylko myślą zamiast podejmować konkretne kroki, osobiście nie podoba mi się przeniesiony dolot. Znam ludzi co to robili i to żadnych efektów nie przynosi
Po 5 latach, nadal wszystko wskazuje na to, że jesteś jedynym udzielającym się użytkownikiem ze skopanym M30 w e32, czego otwarcie zazdroszczę.
M30 to udana jednostka. Zdrowe m30B35 to coś co lubię ;)
Jest dużo narzekających , że słabe, że klepie, dużo pali... a moje pytanie jest takie jak dbasz o ten silnik ? wymieniasz olej mineralny co 20tyś albo jeszcze później... ????????? żal im świec wymieniać więc o czym mówimy.
Jeszcze raz powtarzam ,że seria silników m30 to jedna z najbardziej udanych silników BMW.
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Masz wykres po modach silnika, jakie szacowane parametry ?
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Sebana b35 trzyma serię 210km