750il e32 remont

Wątek: 750il e32 remont

1. Awatar IMPEX1950

IMPEX1950 powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez nowus125 Zobacz posta
    oj widze ,że mam doczynienia ze znakomitym i wykwalifikowanym polonistą. Proszę Cię jakbyś mógł, wytłumacz mi o co chodzi z tymi znakami interpunkcyjnymi, bo niestety nie posiadam aż tak bogatej wiedzy na ten temat jak Ty. Z góry dziękuję za pomoc polonisto pozdrawiam
    kolego nie przejmuj się , obywatel za dużo naoglądał się filmów o cwaniakach

2. Awatar tequila1909

tequila1909 powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez nowus125 Zobacz posta
    oj widze ,że mam doczynienia ze znakomitym i wykwalifikowanym polonistą. Proszę Cię jakbyś mógł, wytłumacz mi o co chodzi z tymi znakami interpunkcyjnymi, bo niestety nie posiadam aż tak bogatej wiedzy na ten temat jak Ty. Z góry dziękuję za pomoc polonisto pozdrawiam
    Polonistą nie jestem tym bardziej znakomitym, ale 99% ludzi z tego forum wolałaby czytać wypowiedzi innych które trzymają się ładu a nie pisane jednym haustem, uwierz mi to pomaga. Tak na marginesie, z takim podejściem już na wejściu może Ci być ciężko.

Cytat Zamieszczone przez IMPEX1950 Zobacz posta
    kolego nie przejmuj się , obywatel za dużo naoglądał się filmów o cwaniakach
    Daj sobie na luz radzionkowski cfaniaku, widzę że jak parę razy napisałem coś nie po twojej myśli i udowodniłem Ci na żywo że wciskasz kity to już jestem ten nie dobry.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

3. nowus125 powiedział/a:
    dobra wyluzujmy i i nie sprzeczajmy się, bo nie po to się tu zalogowałem, aby wytykać sobie błędy a po to, żeby uzyskać pewne cenne informacje i rady, które pomogą mi doprowadzić moją ślicznotkę do takiego stanu jaki chciałbym osiągnąć pozdrawiam