nawet nie wiesz jaki mam uśmiech na twarzy , bedzie blenda to bedziesz sobie pisał jak i co, jak narazie jej nie ma , ale ciesze sie ze jestes spokojny i że nie przepłacasz za kawałki odblasku, facet nie musi być piękny....![]()
nawet nie wiesz jaki mam uśmiech na twarzy , bedzie blenda to bedziesz sobie pisał jak i co, jak narazie jej nie ma , ale ciesze sie ze jestes spokojny i że nie przepłacasz za kawałki odblasku, facet nie musi być piękny....![]()
Yaz blenda sie pewnie znajdzie jak dasz 600![]()
Panowie, proszę o rozwage w pisaniu postów w tym temacie, o nierobienie niepotrzebnego OT i tym podobnych osobistych wycieczek.
Będę się przyglądać jak się dalej rozwinie ta dyskusja.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 25-01-2014 o 11:34
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
pisałem jak wczesniej ze jest na moim e32 ale auto narazie stoi i sie zastawnawiam czy bedzie reanimowane wiec na chwile obecna nie wystawiam blendy ale moja pierwsza wypowiedz w tym poscie miała dac do zrozumienia ze jak ktos poszukuje to z czasem sie pojawi , kiedy to nastąpi nie wiem :)))
No chyba, że przyjedzie jakieś czarne 735iL i ją kupi od ręki :P
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Jak tak dalej pójdzie to będę zmuszony odkręcić swoją blendę z auta i powiesić ją w pokoju na ścianie, gdyż strach będzie się gdziekolwiek z nią ruszyć. Ktoś się naczyta że to jest nie wiadomo co i nie wiadomo jaką wartość przedstawia a tak naprawdę gdy pojawia się ona w licytacjach to ceny nie są aż tak powalające a zdarza się że i długo wiszą. Na pewno jest to dosyć unikatowy rarytas. Jedno mi się podoba na bank a mianowicie po wpisaniu w Google "blenda e32" jako pierwsze nie wiedzieć czemu i ku mojemu zaskoczeniu pojawia się moje zdjęcie :-)
7er
Ogólnie ta blenda jest brzydka... Ale jako rarytas bym sobie trzymał :D :D
mistrzowie, ktos byl szybszy albo ktos ,,z naszych,,zakupil
http://allegro.pl/blenda-bmw-e32-rar...852287448.html