Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 125

Wątek: Pare e32 do oceny.

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Moim zdaniem jak masz pakować pieniądze w jakiegoś paździerza na odratowanie go po kupnie, to ja na twoim miejscu rozważył bym opcję swapu, skoro masz e32 i jest ona w stanie dobrym, bez rdzy to wydaje mi się, że warto doinwestować niż zmieniać na inną padlinę. Bo o dobry egzemplarz będzie co raz ciężej.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez zdzichu290186 Zobacz posta
    Moim zdaniem jak masz pakować pieniądze w jakiegoś paździerza na odratowanie go po kupnie, to ja na twoim miejscu rozważył bym opcję swapu, skoro masz e32 i jest ona w stanie dobrym, bez rdzy to wydaje mi się, że warto doinwestować niż zmieniać na inną padlinę. Bo o dobry egzemplarz będzie co raz cięż
    Bez rdzy jak bez rdzy, drzwi łapie dołem, uboga wersja, pasowałoby dołożyć wyposażenie, zrobić na polifta, i pytanie czy to wszystko się kalkuluje, licząc koszt zakupu plus modyfikacje jakie bym przeprowadził. Myślę, że jeśli by mnie wraz z jakimś remontem, wyszło coś ponad 12 tyś, to nie ma tragedii. No wolałbym swoją odratować bo będe wiedział co mam, a tak kupię kolejną i znów pchać kasę w nie wiadomo co, widać że na rynku o dobrą e32 trudno.

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Cytat Zamieszczone przez Rafał__ Zobacz posta
    No wolałbym swoją odratować bo będe wiedział co mam, a tak kupię kolejną i znów pchać kasę w nie wiadomo co
    Dokładnie tak jak piszesz

Cytat Zamieszczone przez Rafał__ Zobacz posta
    Bez rdzy jak bez rdzy, drzwi łapie dołem
    To tak jak każdą ;) Równie dobrze może być tak, że zapłacisz 15k za auto i to samo będziesz musiał w niej zrobić.

Niestety, to są już samochody leciwe i liczyć się trzeba z nakładami $$$ czy to mniejszymi czy większymi.

Jeżeli jesteś co do swojej pewny to ja bym się nie zastanawiał, i inwestował w to co się ma.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez zdzichu290186 Zobacz posta
    To tak jak każdą Równie dobrze może być tak, że zapłacisz 15k za auto i to samo będziesz musiał w niej zrobić.

Niestety, to są już samochody leciwe i liczyć się trzeba z nakładami $$$ czy to mniejszymi czy większymi.

Jeżeli jesteś co do swojej pewny to ja bym się nie zastanawiał, i inwestował w to co się ma.

Jeszcze chwilkę czasu zaczekam, zobaczymy co rynek pokaże, no wiem, że są to leciwe już autka, ale bardzo mi się podobają, wiem co to jest inwestycja w samochód, inwestowałem w nie jeden worki pieniędzy... ale wtedy wiedziałem co mam, powiem tak, dla mnie blacharka nie jest straszna u mnie, bo i tak gruntownie ją zrobię i będę wiedział jak jest zrobiona w 100 %. Dać za auto 12-14k i zrobić jej remont blacharski i jeszcze jakieś inne cuda, to mija mi się z celem.
    Myślę że zacznę zbierać części i robić swoją, ale jeszcze zaczekam. Właśnie tego się obawiam, że jak zapłacę za auto 15k, to nie daj Boże wyskoczą różne cyrki, to wtedy tylko się zdenerwuje.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    było e32 735 1986r lpg e34 535i lpg 1991,730v8 manual 1992_sekwencja jest BMW e32 735is Italian milf
    15 tyś jak auto będzie jeżdziło na co dzień to mało by doprowadzic do perfekcji

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    Być może masz rację, jeszcze się aż tak nie orientuje w kosztach, dopiero zapoznaje się z rynkiem, marką. Zobaczymy co czas pokaże, czy będzie mnie stać aby bunią jeździć rzadziej, a mieć drugie. No zobaczymy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    Prawda jest taka że akurat 740 jest mało na rynku,przez to ceny są wyśrubowane.
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cena śmieszna a widać że pakiecik ma kompletny http://otomoto.pl/bmw-735-indywidual-C30479889.html

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Cena śmieszna a widać że pakiecik ma kompletny http://otomoto.pl/bmw-735-indywidual-C30479889.html
    jakbym mial wolne 3k to bym po nia jechal

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Truth Zobacz posta
    jakbym mial wolne 3k to bym po nia jechal
    Żebyś wiedział że i ja bym po nią pojechał...

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Uprawnienia umieszczania postów