Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 76

Wątek: wymiana wyswietlacza na polift

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Cytat Zamieszczone przez jaro_alfa Zobacz posta
    Tak sobie gawędzicie beze mnie, to pociągnę trochę temat mp3. Czy poliftowy ASK odtwarza mp3, czy tylko zmieniarka ?
    wydaj mi się ze poliftowy ASK tez czyta mp3 po zakodowaniu ale nie jestem pewien, JAro ALfa jak wygląda zmieniarka poliftowa bo chyba zmieniałeś u siebie, wklej link z alledrogo

Zaawansowany Użytkownik Awatar jaro_alfa
    BMW
    E65 730d
    Żebyś mnie przypalał węglami, to Ci nie powiem, bo nie mam pojęcia. Samej zmieniarce się nie przyglądałem. Jeśli zmieniarka jest razem z panelem, to poznasz właśnie po łączeniu paneli. W poliftowym są ukośne, a w przedliftowym pionowe. Poniżej fotka polifta i zaznaczone te łączenia.

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    to będzie zmieniarka poliftowa??? http://allegro.pl/bmw-e65-e66-zmieni...508209623.html

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Widok 3D "perspektywa" jest w czytniku DVD i po wgraniu nowszego softu.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Cytat Zamieszczone przez dealer25 Zobacz posta
    To łączenie chyba jakby ukośne, czyli wg tego co mówi jaro_alfa jest poliftowa. Ale perspektywa zdjęcia nie jest najlepsza i ciężko stwierdzić na 100%.

Co do poliftowego ASK to po zakodowaniu nie wiem jak jest, ale tak normalnie to nie czyta. Tylko w zmieniarce.

A tak poza wszystkim, to wkurzające to jest, że w aucie tej klasy trzeba tak walczyć o mp3 (ekran, zmieniarka) a teraz w Seacie Ibiza 1,4 MPI 75KM albo innym Fiacie Bravo jest to standardem :(

BMW
    E65 730d
    Cytat Zamieszczone przez dealer25 Zobacz posta
    Wygląda na poliftową, ale jeszcze się upewnij. Niech Ci sprzedający poda nr .
    Droga ta zmieniarka. Poszukaj taniej.

BMW
    E65 730d
    Cytat Zamieszczone przez euro_tuned Zobacz posta
    Co do poliftowego ASK to po zakodowaniu nie wiem jak jest, ale tak normalnie to nie czyta. Tylko w zmieniarce.
    Kolega Artur z BKP zakodował mi niby odtwarzanie MP3 w ASK i potem kazał zrestartować, choć nie wiem, jak to zrobić. Ale może się źle zrozumieliśmy.

A tak poza wszystkim, to wkurzające to jest, że w aucie tej klasy trzeba tak walczyć o mp3 (ekran, zmieniarka) a teraz w Seacie Ibiza 1,4 MPI 75KM albo innym Fiacie Bravo jest to standardem :(
    No to fakt, od początku posiadania dziwię się różnym rozwiązaniom BMW i pojąć ich polityki nie mogę...
    Ostatnio edytowane przez jaro_alfa ; 30-08-2013 o 09:47

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Cytat Zamieszczone przez jaro_alfa Zobacz posta
    Droga ta zmieniarka. Poszukaj taniej
    będę szukał taniej tylko podałem przykład

A tak poza wszystkim, to wkurzające to jest, że w aucie tej klasy trzeba tak walczyć o mp3 (ekran, zmieniarka) a teraz w Seacie Ibiza 1,4 MPI 75KM albo innym Fiacie Bravo jest to standardem
    od 2001-2005 to raczej nie montowali mp3 w innych autach, ale każdy polift od 2005 chyba już ma mp3 w zmieniarce ???Ma albo wystarczy odkodować

P.S Euro- tuned to pewnie masz???

Zastanawia mnie jedno czy da rade aby nie wyświetlała mi sie funkcja AUX którą moje auta nie posiada??? pewnie trzeba zczytać sterownik i zaznaczyć opcje nicht_aktiv
    Ostatnio edytowane przez dealer25 ; 30-08-2013 o 10:13

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Tak, mam. Cały czas myślałem, że po długim boju NCS'em sobie odblokowałem możliwość odtwarzania mp3 (to już było prawie 2 lata temu) ale teraz z tego co widzę to każdy polift ma od razu mp3 i wygląda na to, że chyba złe płyty wkładałem :D Tak czy siak, w polifcie da się odtwarzać mp3.

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Nawigacja 3D byla juz w e65 na przedliftowym monitorze po mikrolifcie elekroniki z czytnikiem NAVI DVD NAV02.

W wersji NAV03 doszly chmurki, wyszukiwanie celu wedlug kodu pocztowego itd.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Uprawnienia umieszczania postów