---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
a moim zdaniem e65 przedliftowe ma coś w sobie. Kiedyś mi się nie podobała ale ale z biegiem lat zmieniłem zdanie :) ale tylko e66 long przejechałem sie tym, rewelacja wg mnie. To będzie moje następne auto po e38 :)
Longi zawsze były ładniejsze ;) Są smuklejsze i też od zawsze chciałem Longa. Ale jak e66 to tylko polift a puki co ceny zaporowe na polifta :(
Szczerze powiedziawszy i tak szybciej bym kupił e63 i pewnie to będzie moje następne auto. 5.0 V10
źródło: automobilio.info
Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 14-06-2012 o 16:42
[...]
MOD: Proszę trzymać się wątku!
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 19-06-2012 o 05:50
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
@ jaro5 i Jointovicz
Tym razem ja przeniosłem Wasze posty.
Jest dział Na każdy temat tam możecie otworzyć wątek z pretensjami do załogi Forum lub dopisać w istniejącym temacie.
Tutaj proszę pisać o F01 po lifcie.
Dziękuje za uwagę :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Zgadzam się mimo że jeszcze mnie nie stać na owe wspomniane w poscie modele.Kocham oryginalność
a te bez wątpienia takie są ! ! ! Co do wnętrza f-ki -bajka;)) Dzis siedziałem co prawda tylko i oglądałem w salonie ,różnie skonfigurowane ,i widać znaczacą różnice co do e 65,a nawet między f-ką słabiej i lepiej wyposażoną.
Czekamy na wypowiedzi i czynny udział posiadaczy Najnowszych Siódemek ;))
ps. Co dzień odliczam ,dni które mnie zbliżają ,ku tej Bawarce;))
A jest już coraz bliżej ;) 760Li traci 450tys zl w ciągu ostatnich 2 lat... Za 4 lata marzenie już całkiem realne :))
Swoją drogą... czy ktoś zauważyl co się stało z cenami e38 750 zwłaszcza Long za granicą?? Niemcy szwajcaarzy i amerykanie bez oporow wystawiają po 60-80tys zł. Co jest??
Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 05-07-2013 o 12:21
Szukają naiwniaków ;)
No, chyba że auto jest na prawdę w 100% nienagannym stanie... Wtedy musi swoje kosztować.
Obecnie na allegro też mamy 750i bodaj za około 50tys zł, tylko że nic z tej ceny nie wynika.
najtansza w szwajcarii jest za 6tysi i to krotka... co jest nie tak :D
Ilość sensownych e38 ,mam na myśli stan ,cały czas maleje ,nawet w Niemczech ciężko coś wytargać dobrego ,więc przyjdzie moment i na e38 , że nie będzie się dało ich kupić za małe pieniądze :)