Bartek Twoje auto jest genialne, strasznie mi się podoba konfiguracja silnika V12 i praktycznie brak jakichkolwiek opcji. Widać co było najważniejsze dla osoby która konfigurowała to auto przed zakupem:D Poza tym przy Twojej wiedzy w temacie V12 i E32 i Twojej kulturze dbania o to auto jest ono absolutnie ścisłą czołówką E32 w PL.
Dzisiaj odbył się dawno planowany kameralny spocik w Warszawie z Qbą oraz Pawłem, przedyskutowaliśmy kilka kwestii naszych cacuszek co uwieńczyliśmy sesją w pełnym słońcu gdzieś po wschodniej części Wisły. Dziękuję bardzo.
![]()
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 20-10-2012 o 18:05
pozdrawiam Bartek
Panowie dziekuje bardzo za spotkanie. Milo bylo postawic obok siebie 3 x M70. Miny ludzi bezcenne :-) do zobaczenia
...And on the 7th day God created the... 7er...
Szkoda ,ze nie mogłem być z wami ale dziś odebralem dopiero swoją od lakiernika...
Oby do wiosny:D
Spędzić kilka godzin w towarzystwie sympatycznych kolegów i pięknych samochodów ze wspaniałymi silnikami to dla mnie wielka przyjemność. W końcu nieczęsto jest okazja posłuchać dźwięku 36 cylindrów w jednym miejscu:) Dziękuję za dobrze spędzony czas. Specjalne podziękowania dla Bartka który na spota przyjechał aż z Łodzi. Do zobaczenia następnym razem.