Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 109

Wątek: BMW E32 740i V8 1992 SHADOWLINE ASC EDC-NIVO

studiomaxmedia.com Vip Awatar extino
    BMW
    BMW E32 740i V8 M62 1992 SHADOWLINE/E38 750i V12 M73 1999 / E65 745i V8 2002
    w jednym poscie fotek mozna dodac max 90 szt. potem trzeba nizej pisac nowego z fotkami a rower do byl zestaw wakacyjny w e32 umiejscowiony w bagazniku po odkreceniu kół.

a fotki dodaję z całości prac a nie z konkretnej jednej pracy, lecą czynności czasami parę na raz nie koniecznie związanych np z wstawieniem głośnika

Cytat Zamieszczone przez jarek88 Zobacz posta
    extino ja cie proszę edytuj trochę te zdj przed wrzucaniem , napie...sz tego tyle cholera wie co oglądać np ten rower co ma wspólnego z audio w twojej e32 ???
    Ostatnio edytowane przez extino ; 05-09-2012 o 14:34

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez extino Zobacz posta
    w jednym poscie fotek mozna dodac max 90 szt. potem trzeba nizej pisac nowego z fotkami a rower do byl zestaw wakacyjny w e32 umiejscowiony w bagazniku po odkreceniu kół.

a fotki dodaję z całości prac a nie z konkretnej jednej pracy, lecą czynności czasami parę na raz nie koniecznie związanych np z wstawieniem głośnika
    nie zrozumiałeś mnie chodzi o to że np 5 zdj po koleji o położenia kabli przedstawiają to samo tylko aparat inaczej skierowany

BMW
    Niektórym się to przydaje np nie musze mieć już na pw xxx wiadomości w spr robienia lamp black hella lub jak podlaczayc 2 lub 3 wzmacniacze w 1 radio bo wiadomo napiecie spada,
    a i tak to nie jest cały zestaw fotek !!! tylko skromna wersja light

Cytat Zamieszczone przez jarek88 Zobacz posta
    nie zrozumiałeś mnie chodzi o to że np 5 zdj po koleji o położenia kabli przedstawiają to samo tylko aparat inaczej skierowany

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Radio to kompletna porażka,i nie ważne jak gra czy ile kosztuje

BMW
    Chciałem duży ekran aby filmy odtwarzało co przydatne jest dla pasaźerów a takowi są często i nie śmiga po mieście tylko głownie trasy dalsze, jak i aby nawkę miało, bluetooth pod tel itp. wiec padło na wysuwane niż dostawianie xxx drobiazgów na szybie i monitorów styłu itp., docelowo z szyby nawka robi out wiec musi być wysowany kombajn all in one z nawigacja itp., pozatym u mnie auto ma byc praktyczne a nie 100% klasyczne a to jest różnica no chyba że kiedyś mi się odwidzi to zrobie 100% orginał ale nie wydaje mi się, szybciej kupię kolejne 7 wtedy i odstawie je do orginał stanu, a pieniądze to nie problem jestem wyjątkowo zdolny w ich wydawaniu jak i zarabianiu i nie przywiązuję się do nich zabardzo.

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Radio to kompletna porażka,i nie ważne jak gra czy ile kosztuje
    Druga sprawa to to iż auto nie stoi w garażu tylko non toper tłucze kilometry niemiłosiernie i musi być w nim praktycznie wszystko.
    Ostatnio edytowane przez extino ; 05-09-2012 o 21:12

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    było e32 735 1986r lpg e34 535i lpg 1991,730v8 manual 1992_sekwencja jest BMW e32 735is Italian milf
    ja mam takie pytanie ty masz ori xenon ??

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Extino,nie ważne. Dla mnie to i tak jest koszmar i tyle.Żebyś listę ułożył na 3 strony o funkcjach tego radia to i tak mnie nie przekonasz,podobnie jak i kierownica z E39. Jest to chyba najbrzydsza kiera dedykowana do tego modelu...

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Zrób test na tym i pokaz co sie dzieje http://www.youtube.com/watch?v=xEdkAqoTlNo
    Dla mnie jak by na to nie patrzeć czy konserwatywnym okiem czy tez jakim kolwiek innym chcesz ulepszyć lecz nie wszystko Ci wychodzi min. Kierownica, Radio i "drewienka" o fotelach nie wspomne bo to nie jest złe, audio? ok fajnie żeby robiło robote :). Ale kilka rzeczy aż razi ale najważniejsze to samemu być zadowolonym z samochodu nie ma tam niczego czego ewentualnych skutków nie dało się odwrócić poza LPG bo to już nieodwracalnie zaingerowało i wpłynęło na całe auto od silnika po spowodowanie korozji nadwozia i podwozia włącznie. Spytacie co ma LPG do gnicia E32? Nie pytajcie gaz już jest więc niech będzie, przynajmniej jeździ się taniej 2.35 litr ale jakim kosztem to już indywidualna kwestia sumienia.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 06-09-2012 o 00:05

BMW
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Zrób test na tym i pokaz co sie dzieje http://www.youtube.com/watch?v=xEdkAqoTlNo
    Dla mnie jak by na to nie patrzeć czy konserwatywnym okiem czy tez jakim kolwiek innym chcesz ulepszyć lecz nie wszystko Ci wychodzi min. Kierownica, Radio i "drewienka" o fotelach nie wspomne bo to nie jest złe, audio? ok fajnie żeby robiło robote :). Ale kilka rzeczy aż razi ale najważniejsze to samemu być zadowolonym z samochodu nie ma tam niczego czego ewentualnych skutków nie dało się odwrócić poza LPG bo to już nieodwracalnie zaingerowało i wpłynęło na całe auto od silnika po spowodowanie korozji nadwozia i podwozia włącznie. Spytacie co ma LPG do gnicia E32? Nie pytajcie gaz już jest więc niech będzie, przynajmniej jeździ się taniej 2.35 litr ale jakim kosztem to już indywidualna kwestia sumienia.
    Drewna w tym aucie nie było od 1995 roku i nigdy nie będzie i to jest temat zamknięty, całe wnętrze zrobione w 1995 przez BMW.

Kiera jest z E38 ! i mam zamiar wreszcie ją ogarnąć od kwestii funkcjonalnej
    LPG jak najbardziej te auto jest do tańszego latania w tym aucie, niektórzy napiszą bo silnik itp. wymiana na inny czy remont silnika to nie problem
    120zł = 42L LPG = 350KM (35zł/100km) lub 300km (40zł/100km) jazdy szybkiej

, nie zapominaj że mam jeszcze parę innych aut na utrzymaniu a LPG jest tylko w tym aucie.

Pozatym nie tylko bass jest ważny a reszta foni również o czym większość tubo golfowców zapomina a audio w 7er to nie tylko tuba w bagażnik, na test płytę CD2 Metallica album S&M z 1999 roku z orkiestrą i symfonią pełną ! to słchać dopiero całą gamę toncji i foni, sam bass jestem wstanie podac bezpośrednio z programu do projektowania muzyki i to nie jakiś soft xxx za 400zł itp. Demo płyt składanek tak na dobrą sprawę to z 5-6 trzeba mieć aby ustawić całość i najlepiej orginały tłoczone bo mp3 to różnie mają bit rate a to słychać.

A utwór który podałeś ma sztucznie podniesiony bass poprzez eqalizer.

dzuda i tak doskonale wiesz że jestem jednostką nie reformowalną i wyjątkową jak i moje auta, radio może i irytujące ale bardziej funkcjonalne od reszty i o to mi chodziło, a zwykłych radi to przerabiałem już xxx w autach i to z bluetooth wbudowanym itp. a aby aby było śmieszniej do e32 mam ori radio na półce w domu i leży i raczej tak będzie chyba że wyląduje w drugiej e32 730i R6 jak ogarne aby ją robić w orginał narazie stoi pozatym szukam E32 HighLine a w tej e32 na pewno jeszcze wyląduje moduł tv alpine pod dvb-t do radia.

.
    Ostatnio edytowane przez extino ; 06-09-2012 o 10:48

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez extino Zobacz posta
    całe wnętrze zrobione w 1995 przez BMW
    Czy tylko ja przegapiłem coś w historii tego auta? O_o

Uprawnienia umieszczania postów