Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Long Joe White'a

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cena niestety z kosmosu, za 29 tys zł nie do sprzedania, chyba że mega ktoś napalony bedzie
    idąc takimi cenami ja za swojego longa e66 musiał bym 100 tys zł krzyknąć :D ale niech próbuje może znajdzie sie kupiec
    z tym malowaniem nie do końca rozumiem po co, z tego co wiem wymieniał też zderzak podejrzewam jakies zdarzenie typu stłuczka
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    auto ewidentnie bite :D

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Macie rację, najechał na niego walec drogowy, poważnie było o tym w telewizji :D pijany kierowca walca:no:

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    taaa jasne każdy odda ładne e-38 za 15k bo jest świętym mikołajem :))) Za 15 k cięzko ładne e-32 juz kupić te auta kosztuja komplet znośnych opon to co 2 sezony 2-4k a gdzie reszta????

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    No tak bo każdy kupuje do 15-20-letnich aut same nowe ASO części, zwłaszcza opony po 4k... Jak kupisz auto każdy powie że przepłaciłeś ale jak kolega sprzedaje to wszyscy stoją murem że cena ok i święte oburzenie jak to można pisać że za drogo.

Kto mając 29tys. na auto kupiłby tą biedniutką ale zadbaną 740iL z 98 roku ręka do góry. Za tą kasę w roku 2012 można mieć super stan z dowolnym silnikiem na wypasie w Longu. Zwłaszcza z zagranicy.

http://allegro.pl/bmw-e38-750il-long-i2474007303.html
    http://otomoto.pl/bmw-740-bmw-e38-bi...C24808079.html

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    jakie części z aso chłopie ogarnij się komplet nowych opon firmy hankook czyli marki średniej kosztuje do mojego e-32 1600zł a wiekszość z Was ma szersze felgi i opony, a to, że Ty wolisz jeździć na starej łysej twardej oponie kosztem zajebistej felgi to nie moja wina ja pisze o auciew które jest utrzymywane na dobrych zamiennikach bez części z aso to i tak sporo wychodzi a co do kupowania opon uzywek to chwilowa oszczędność kasy wybulisz powiedzmy 600zł za 4szt i pojeździsz 1-1,5 sezonu ja wybule 1600zł i zrobię 3 sezony wex kalkuator policz i zobacz czy az tyle dokładam

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Ale sie chłopy kłócicie zdzira by tak chcial ja bym tak chciał ale tak nie jest a dokładniej chciałbym żeby tak było że dając 15 tyś za E32 było niemal idealne chciałbym żeby byli na takie sztuki chętni. Tymczasem ładne E32 to powoli temat tabu to co powinno być normą nią nie jest mam tu na myśli dobrze pracujący silnik skrzynie wnętrze w dobrym stanie i blacharkę bez rdzy kupimy za 6k lub mniej jak ktoś ma szczęście, inny skolei ma pognitego trupa z turkoczącym silnikiem i złochanym wnętrzem i ceni 8k. Rynek dla seri 7 jest wąski nieraz trafi się coś naprawdę ładnego za 3.5 tysiąca a ludzie jeszcze stękają że nie ma gazu czy skóry. Ładne E32 czy też E38 trudno kupić ale i też trudno sprzedać a spieranie się że za mniej niż 15k trudno kupić ładne E32 czy też za 30k za e38 ze starszych roczników jest nieprawdą. Kilka razy wystawiłem swojego longa za 8900 miałem dwa telefony według mnie to była aż za bardzo przyzwoita cena jak za to auto i stan ale cóż tak to już jest widziałem wiele droższych egzemplarzy E32 lub w podobnych cenach a stan tych aut był przerażający i nawet nie bardzo była pewność czy opłąciło by to się brać na części za jakieś grosze.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    ładne zdrowe e-32 za 6k??? pokaż mi takie a kupię jako inwestcyję 2 sztuki od razu alwe mam kilka warunków

1. brak rdzy
    2. zdrowy motor
    3. ładne wnętrze
    4. brak wsiowego tunigu
    5. opony minimum 6mm
    6. sprawne całe ale to calutkie wypsoażenie
    7 100% zgodność z vinem
    8. brak konkretnych przeszłości wypadkowych nie mówię o małej stłuczce

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    ładne zdrowe e-32 za 6k??? pokaż mi takie a kupię jako inwestcyję 2 sztuki od razu alwe mam kilka warunków

1. brak rdzy
    2. zdrowy motor
    3. ładne wnętrze
    4. brak wsiowego tunigu
    5. opony minimum 6mm
    6. sprawne całe ale to calutkie wypsoażenie
    7 100% zgodność z vinem
    8. brak konkretnych przeszłości wypadkowych nie mówię o małej stłuczce
    takie rzeczy to tylko w erze. Kaczy przestań fantazjować. Nie wiem czy 10 tyś by wystarczyło na egz opisany przez Zdzire.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    panowie!

temat dotyczy e38 z ogloszenia nie udowadniania za ile kupimy e32 wiec tego sie trzymajcie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Uprawnienia umieszczania postów