osobiście mi się bardzo podoba:D
Cztery cylindry w 7er,jeszcze tego nie było :) Tylko czekać jak wejdzie 7er w wersji touring :)
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Ładna ładna...a wracając do wypowiedzi kaczego...no dobrze,że tak kocha swoje e32...kupi e38 i będzie to najwspanialsze auto na świecie...potem E65...E66 itd itd...jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Wczoraj dopadlem ten numer, ale jak mnie okladka zaskoczyla tak artykul rozczarowal.
Moze u konkurencji dowiemy sie czegos wiecej.
Fotki wnetrza, smaczki, gadzety ... Czym BMW chce pokonac rywali.
Pewność na każdym kilometrze ...
Kilka osób tu jest dokuczliwych i chcą zrobić ze mnie idiote robiąc z siebie idiote bo przeinaczają moje słowa i dokładają swoje robiąc zamieszanie, ale ok każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania ja nie mowie tu o swojej a o modelu E32 który jest doskonały stylistycznie i się wyróżnia inne modele tego nie mają ale żeby to zrozumieć trzeba mieć E32, A swoje E32 będę łatał i kleił ale na E38 czy nowsze nie zmienię. Ze względu na troskę e32 stoi w garażu dobre dwa tyg a teraz tłukę Ibize IV i stoi pod chmurką bo to nie klasyk ani unikat wiec nie szkoda.
Spieracie się a dla wielu E65 jest niemożliwe finansowo. Dobra ładne? ładne ale dla mnie bmw straciło charakter lata temu.
Rapik jakim prawem tu jestes i jakim prawem wypowiadasz się obelzywie na mój temat nie mając nawet pojęcia o jakim kolwiek 7er nie mówiąc już o posiadaniu, nie wiem kogo tu znasz będąc takim pewnym ale powinieneś być kulturalny bo nikogo nie obrazam i nie masz prawa obrazac mnie.Tu wielu nie wie kim jesteś ale ja wiem że miałeś byłeś z niego dumny i był dla ciebie bardzo piękny i szybki i nadal myślę że zasługujesz jedynie na KINGWAYa HOOLIGANa 4t.![]()
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 12-07-2012 o 12:19
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)