Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: BMW 7er 2015r.....:D

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Rapik Zobacz posta
    Kur*#$* chłopie kiedy w końcu zamkną Cie w wariatkowie i przestaniesz wypisywać te farmazony.

Odnośnie auta - dla mnie na głowę bije F01, bardzo mi się podoba.
    dokładnie jak piszę Rapik.
    Myślę że nowa seria nas pozytywnie zaskoczy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar kazas4
    BMW
    było E36,E46 jest E38 730d 2001r
    osobiście mi się bardzo podoba:D

Zaawansowany Użytkownik Awatar tgracing
    BMW
    BMW E38 750iL '00 Cosmosswarz Shadowline, F11 535d xDrive '16, Ex. Mini R53 Cooper S '02 & E34 525i
    Bardzo fajne i nie zapomnieli o V12, będzie 571 KM, 900 Nm i 9-stopniowy automat. Bajka:D
    "Nada pode me separar do amor de deus" Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez tgracing Zobacz posta
    900 Nm
    O matko ;)!!

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Cztery cylindry w 7er,jeszcze tego nie było :) Tylko czekać jak wejdzie 7er w wersji touring :)
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Ładna ładna...a wracając do wypowiedzi kaczego...no dobrze,że tak kocha swoje e32...kupi e38 i będzie to najwspanialsze auto na świecie...potem E65...E66 itd itd...jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Wczoraj dopadlem ten numer, ale jak mnie okladka zaskoczyla tak artykul rozczarowal.

Moze u konkurencji dowiemy sie czegos wiecej.

Fotki wnetrza, smaczki, gadzety ... Czym BMW chce pokonac rywali.
    Pewność na każdym kilometrze ...

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Kilka osób tu jest dokuczliwych i chcą zrobić ze mnie idiote robiąc z siebie idiote bo przeinaczają moje słowa i dokładają swoje robiąc zamieszanie, ale ok każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania ja nie mowie tu o swojej a o modelu E32 który jest doskonały stylistycznie i się wyróżnia inne modele tego nie mają ale żeby to zrozumieć trzeba mieć E32, A swoje E32 będę łatał i kleił ale na E38 czy nowsze nie zmienię. Ze względu na troskę e32 stoi w garażu dobre dwa tyg a teraz tłukę Ibize IV i stoi pod chmurką bo to nie klasyk ani unikat wiec nie szkoda.
    Spieracie się a dla wielu E65 jest niemożliwe finansowo. Dobra ładne? ładne ale dla mnie bmw straciło charakter lata temu.

Rapik jakim prawem tu jestes i jakim prawem wypowiadasz się obelzywie na mój temat nie mając nawet pojęcia o jakim kolwiek 7er nie mówiąc już o posiadaniu, nie wiem kogo tu znasz będąc takim pewnym ale powinieneś być kulturalny bo nikogo nie obrazam i nie masz prawa obrazac mnie.Tu wielu nie wie kim jesteś ale ja wiem że miałeś byłeś z niego dumny i był dla ciebie bardzo piękny i szybki i nadal myślę że zasługujesz jedynie na KINGWAYa HOOLIGANa 4t.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 12-07-2012 o 12:19

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Kilka osób tu jest dokuczliwych i chcą zrobić ze mnie idiote robiąc z siebie idiote bo przeinaczają moje słowa i dokładają swoje robiąc zamieszanie, ale ok każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania ja nie mowie tu o swojej a o modelu E32 który jest doskonały stylistycznie i się wyróżnia inne modele tego nie mają ale żeby to zrozumieć trzeba mieć E32, A swoje E32 będę łatał i kleił ale na E38 czy nowsze nie zmienię. Ze względu na troskę e32 stoi w garażu dobre dwa tyg a teraz tłukę Ibize IV i stoi pod chmurką bo to nie klasyk ani unikat wiec nie szkoda.
    Spieracie się a dla wielu E65 jest niemożliwe finansowo. Dobra ładne? ładne ale dla mnie bmw straciło charakter lata temu.

Rapik jakim prawem tu jestes i jakim prawem wypowiadasz się obelzywie na mój temat nie mając nawet pojęcia o jakim kolwiek 7er nie mówiąc już o posiadaniu, nie wiem kogo tu znasz będąc takim pewnym ale powinieneś być kulturalny bo nikogo nie obrazam i nie masz prawa obrazac mnie.Tu wielu nie wie kim jesteś ale ja wiem że miałeś byłeś z niego dumny i był dla ciebie bardzo piękny i szybki i nadal myślę że zasługujesz jedynie na KINGWAYa HOOLIGANa 4t.
    Kaczy , nikt nikogo nie obraża. Wiesz przecież że tu 'swoje chłopy są..'. Przyznasz że czasem polecisz ze swoją wypowiedzią daleko ponad chmury i pewnie to dlatego Twoje wypowiedzi są często cytowane , przytaczane.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomgtdek69
    BMW
    E39 540iA
    Cytat Zamieszczone przez marek1132 Zobacz posta
    Cztery cylindry w 7er,jeszcze tego nie było :) Tylko czekać jak wejdzie 7er w wersji touring :)
    Touring'a to może nie ale przedni napęd i 3 kociołki...

:)
    V8 Garage