Co do szyb to chyba bym nie ruszał,ten efekt lustrzany podwójnej szyby też bardzo fajnie wygląda
Co do szyb to chyba bym nie ruszał,ten efekt lustrzany podwójnej szyby też bardzo fajnie wygląda
jak patrze na zdjęcia tego auta to przypomina mi się piosenka
http://w977.wrzuta.pl/audio/5Njqx0N1kmC/haratacze_-_bmw
No to Dzuda nie będzie zadowolony ;p
Gwintu nie będzie bo cenie komfort 7 ;)
dzisiejsze mody :rotfl:
Nowe ramki rejestracji :hyhy:
marchewki ;)
Kupiłem na szybko używki bo dziś jeden z kierunków wyskoczył :shock: :rotfl:
Oczywiście ten uderzony, :)
taki będzie okres przejściowy do póki nie wymyśle czegoś lepszego :P
Myśle że pomarańcze nabiorą smaku jak przyjdzie nowy klosz lampy, bo sam w sobie po dobrym myciu i polerce wygląda bardzo fajnie :oops:
Pozdrawiam
Dziś rano w pracy miałem taką fajną sytuacje, wiozłem na lotnisko dwóch rosjan,
Dzwonił do mnie kolega ale odrzuciłem połączenie,
jak rusek usłyszał mój dzwonek (mobilnik) poschizował sie, patrzy sie na mnie i pyta z uśmiechem czy ja wiem co to za piosenka
No to odpowiadam że jasne że to soundtrack z bumera jedynki itd,
Gościu banan na gębie i rozmowa sie rozkręciła, opowiedziałem mu o moich beemkach że wcześniej 728 teraz 750 i że nakręciliśmy z kolegą black bandita a on na to że widział to i nie mógł uwierzyć że to ja, że rewelka i ogólnie probsy za pasje
Masakra, ale świat jest mały
A w aucie zostały wymienione wtryski gazu, następny level to będzie robota zawieszenia bo już sie głośno odzywa.
Fotek brak, auto brzydkie ;)
Średnie spalanie na poziomie 15-16l lpg :)
Fajna sytuacja :) Ale w końcu filmik ma ponad 60000 wyświetleń, a kto się tym modelem interesuje, na pewno widział albo zobaczy w najbliższym czasie ;-)
Odnośnie spalania LPG, jak Ty jeździsz, że tylko tyle Ci spala? :-P
Powiem wam że spalanie mnie mega pozytywnie zaskoczyło, Kiedyś nagram filmik jak to chodzi i jak eco jezdzi bo przy 60-70 trzyma ok 1200 obrotów :D
Dziś przy dystrybutorze wyszło równe 18l przy średniej z kompa w okolicach 32km/h,
Dzuda, miejsce na znaczek zostało, znaczek i nerki musze w końcu zamówić ; ))
Kurde, ja w 4.4 poliftowym poniżej 20tu nie schodze :-P Wniosek jest jeden: czas szukać V12 :-D
Aktualizacja tematu,
Ostatnimi czasy takie wyniki na kompie to nic nadzwyczajnego :hyhy: same "trasy"
Wczoraj na trasie do krakowa ( przez Olkusz) na kompie wyszło coś ok 9,4 a przy dystrybutorze niecałe 12l lpg/100km,
Nie jest chyba źle ;)
9,2 to srednia z dystansu ok 60km z drogi do i z pracy.
11,4 to srednia z całej butli ok 180km
i pare fotek z kalkulatora bo była okazja
dwa longi ;)
z przodu praktycznie idealnie równo
Dziś byłem z Ropą (z 5er) na przeglądzie zawieszenia ale niestety gościu ze stacji diagnostyczniej nie ogarnął tematu i wychodzi na to że wszystko mam idealnie :rotfl:
W środe dowiem sie co mam do zrobienia...
Jak zrobie zawias to mam nadzieje wezme sie za jakieś detale :suchy:
Kocham jazde tym autem, na trasie masakra /komfort/moc/ekonomia a do miasta sie nie zapuszczam :P
Pozdrawiam