Skorzystam , zawsze to troszkę taniej :)
Skorzystam , zawsze to troszkę taniej :)
I ja się łapię :)
I jak sprawdził już ktoś?
wystarczy poprosic kartę biznes tank na każdej stacji orlena . ja podałem swoje dane i mam nie dość ze faktury to jeszcze zniżkę 10 gr . koszt wyrobienia 10 zł i 3 minuty czekania
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
A ja mam mieszane uczucia.
Może i chętnie bym skorzystał, ale jakiś czas temu na innym forum była ta sama akcja - okazała się totalną klapą.
Nie pytajcie mnie o szczegóły, bo wszystkiego nie wiem, a i tak coś już nie pamiętam... w każdym bądź razie z tymi rabatami wtedy nie było aż tak ładnie jak "w reklamie".
Po waszych wypowiedziach chyba jednak jutro podjadę osobiście na stację i się dokładnie dowiem co i jak .
Nie przesadzasz przypadkiem z tymi 10gr rabatu??
Jakims dziwnym trafem proponuja 4gr wiec skad ta "dycha"?? Raczej watpie aby ci do 740d 100tys litrow weszlo :D
Skoro nie wiesz o co chodzilo lub nie pamietasz to po co piszesz takie rzeczy???
Z tego co widzialem na fiesta-forum aktualnie osiagneli wynik prawie 30tys litrow/miesiac wiec co mialoby sie okazac klapa??
Wala na 10zl koles robi czy jak?? :D
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 04-12-2011 o 20:05
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
boss mam firme transportowa wiec nie tankuje tylko jednego auta. poza tym ropa ma orlenie jest droga u mnie pod domem mam schela nestle i lukoil. schel stara sie byc konkurencyjny i ma taniej niz orlen wiec tam tankuje. jezeli chcecie taniej tankowac podjezdzajcie na stacje w łikend sa zawsze przeceny
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P