-
Początkujący Użytkownik
z calym szacunkiem dla mojego ojca e38 i innych e38 ale moja e36 jak sie zlozy do konca to mysle ze skasuje 99% innych bawarek ;) a przynajmniej mam taka nadzieje:)
a e36 to hym ma byc przedewszystkim na bogato
tomgtdek69
na poczatku byl to stndardzik e36 coupe m50b25 z szyberkiem i lektrycznymi szybami z przodu ( kazda e36 coupe je miala w standardzie) potem przyszedl czas ze trafilem na forum bmw-syndykat, i sie zaczelo, 17 felgi bbs rs przod 8,5j tyl 9,5j nistety z tego tytulu ze sa to bbs 2 czesciowe osobno jest rotor i osobno beben nie dalo sie ich poszerzyc, wtedy sie znalazl koles w tarnowie ktory dal rade je rozciac od wewnatrz i zewnatrz i teraz mam 9,5j z przodu i 11j z tylu (ale dalej mi malo wiec jak znajde kolejne felgi na dawce to bedzie 1 cal szerzej jeszcze) po felgach przyszedl czas na pelen komputer, Vadery w karmelowej skorze, spojler m3 gt, dokladka zderzaka przod m3 gt, elektryczne stelaze foteli z pompowanie z e39 i podgrzewaniem, do tego lamane i z elektrycznymi zaglowkami, roleta tylnej szyby tez elektryczna, tylne szyby tez elektryczne, zegary wymienione na auto gauge w podswietleniu bursztynu z ceremonia otwarcia, puleczka z m3e36 od skrzyni smg z dodatkowymi miejscami na knefelki podswietlana, podswietlana galka ori z e36 m3 kierownica serducho z m5 e39 z multifunkcja, radyjko becker traffic pro ktore obsluguje multifunkcje z kierownicy, zalozylem 2 strefowy climatronic, diodowe lampy zrobione z orginalow, teraz aktualnie zmiana koloru na bialy i goscie z Zabrza zezbia mi podwyzszenie spojlera classII takie jak w m3 ltw, co jest nie do dostania wiec z fotek powiedzieli ze dadza rade zrobic replike na przyszlosc gwint ktory juz mam tylko zalozyc trzeba, spryskiwacze orginalne lamp z e36, poszerzone audio Harman kardon, 2 komlet waderow na tyl, pamiec do foteli i co najmniej m62b44tu a jak Bozia da to s85b50 :) to tak po krotce i nie wszytko;)
Ostatnio edytowane przez kan e38 ; 21-11-2011 o 23:16
Uprawnienia umieszczania postów