Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: e32 z lublina

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Kolego miałem to auto wczesniej było wporządku wyposażenia pełnego napewno nie ma ale ma działającą klime pewnie cały czas działa Dobrą Sekwencję OMVL dół Silnika zdrowy pękła dźwigienka w niekorzystnym miejscu i trzeba było zdjąć górę więc głowica splanowana i nowa uszczelka.
    Masz tam nowiótki wydech cały nowy przód i tył Stan wizualny jak widać kolor fajniej wygląda niż na zdjęciach blacharka bardzo mało korozji gdzie niegdzie tylko.
    Jak za te pieniądze to gdybym miał odkupił bym ją żeby mieć dwie jeśli masz inne pytania pisz na pw.
    Auto napewno mogę polecić aha automat bardzo dobrze zmienia biegi masz tam szpere i nową podporę wału.
    Nic tylko lać gaz i jechać :D Licznik nowego typu nie myli się pływak czasem się wieszał i nie pokazywało dobrze ilosci paliwa.

BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez Don Pandini Zobacz posta
    ja bym ją omijał z daleka :D ..... ManiakDrifting/KaczyDJ - opowiedz conieco :D
    Oj panowie omijał z daleka wy nie widzieliście E32 które trzeba omijać z daleka.
    Aha mogę dodać że skóry są zużyte ale pozatym w samochodzie elektryka i wszystkie lapeczki i żaróweczki działają nawet przy włącznikach tylnych szyb i ma roletkę z tyłu.
    Jeszcze co do rdzy to doły drzwi są zaatakowane od środka kierowcy są zdrowe.

Więc kolego jeśli jesteś zainteresowany jedź obejżeć zastaniesz dobry samochód przynajmniej w takim stanie opuścił moje ręce ale ideału nawet nie oczekuj bo się zawiedziesz. To stara bawarka o którą poprzedni właściciel nie dbał jego piętno na zawsze zostawi na niej ślad ale ja ją odratowałem i myślę że typ który kupił też coś dodał od siebie a oto dodatkowe fotki czy to nie jest piękne?

Ps na tylnych dzwiach po stronie kierowcy jest mała zaprawka pod listwą niestety był orzech ja nie zdązyłem pomalować widocznie nowy właściciel też nie :D
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 06-11-2011 o 08:37

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    ciekawe dlaczego sprzedaje po tak krotkim czasie, moze duzo gazu mu pali
    a moze wczesniej nie mogl sprzedac bo pol roku trzeba czekac

BMW
    E32 735iAL...
    nie wiem ale powiem tak do samochodu ja dołożyłem 6-7 tyś był zaniedbany ale od początku silnik i skrzynia były ok. nowy właściciel też napewno dołożył i ktoś jeśli kupi to też dołoży
    Lista jest długa sonda bosha za 180 zawieszenie i inne pierdoły.
    Jeśli kolega poszuka rad i sobie ją odpuści to poogląda kilka po czym obejży tą i będzie żałował że odrazu tego nie zrobił.

Gazu pali 17l po mieście 14 trasa.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735iL
    Cytat Zamieszczone przez luki730i Zobacz posta
    ciekawe dlaczego sprzedaje po tak krotkim czasie, moze duzo gazu mu pali
    a moze wczesniej nie mogl sprzedac bo pol roku trzeba czekac
    Dzwoniłem. Sprzedaje bo na wesele zbiera :icon_wink:

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Dziwię się że Czarek od razu nie napisał że to auto "drifftera"

Po tych brewkach i kołach poznał bym ją nawet w stanie mocnej nietrzeźwości :707:

Nie chce mi się szukać ale pamiętam jak kaczy po jej sprzedaży pisał że jednak wcale taka dobra nie była a jak ją miał to była "fól" opcja i w dodatku iL

BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    zaraz znow sie ten temat zmieni w wojne. jest jakie jest. jak ktos chce to niech sobie kupi. tylko te brewki niech w koncu sciagnie. zyska na wartosci 10%

BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    Cytat Zamieszczone przez jdariusz Zobacz posta
    Dzwoniłem. Sprzedaje bo na wesele zbiera :icon_wink:
    Wpadł, czy co?
    pewnie cos wyrwal na e32
    hehe

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    jak widać : ''masz ''''longa'''' to Ci panienki przyciąga'' działa, koleś boi się kolejnej wpadki i woli sprzedać 7er ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    E32 735iAL...
    hehe no może chłopak woli nie kusić losu już :D
    Dżuda wiem że twierdzisz że to rump i 90% E32 tutaj też i twoja jest ideałem co prawda jest bardzo fajna ale napewno by się coś znalazło. :p
    I jak to mówią co masz to chwalisz czego już nie masz toto drugie lepsze pewnie dlatego żeby upewnić się że był sens i opłacało się auto zmienić.
    Poprostu samochód wyszedł odemnie sprawny czysty i z wielkim smutkiem go zostawiłem ma wiele nowych części jeździł i to dobrze i ma 22lata... Jak większość naszych E32 posiada swoje mocne i słabe strony wady jak i zalety. A żeby się o tym przekonać wystarczy obejżeć.
    Auto jak auto nie oszukujmy się jest to poprostu dobre auto z brewkami :D Mogą się podobać a mogą nie ale nie chodzi tu o brewki czy dywaniki alu ani znaczek 760il który zresztą został usunięty i dywaników też nie było bo sam zakupiłem ori, ten samochód dostał odemnie dużo miłości i pracy i to jest najważniejsze a brewki zawsze można usunąć sam je kleiłem na sam silikon. I niepozwolę go jechać przez to że ja jako osoba moge nie budzić wśród wszystkich sympatii.
    Co tu dużo mówić jeśli auto się spodoba będzie mi bardzo miło jeśli znów wsród nas i ktoś może je pokocha tak jak ja.
    Sam nie muszę ściemniać bo to już nie leży w moim interesie.

Dżuda jak dla mnie każda E32 jest charakterystyczna i inna stąd można prawie każdą co kogo i jak poznać nawet jak to napisałeś w stanie nietrzeźwości. Że "fól opcia" nigdy takie slowo chyba odemnie nie padło a o sprzeczki że long czy nie już się nie spieram :D
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 06-11-2011 o 12:06

Uprawnienia umieszczania postów