Na zdjciach tego nie widać, ale pewnie robili je dawno temu.
Na zdjciach tego nie widać, ale pewnie robili je dawno temu.
dodam że powinien mieć jeszcze hak, przynajmniej z tego co widać na fotce.
Jaki hak i gdzie?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Nie wiem czy np. drzewo bez połysku czy pomarańczowe kierunkowskazy to minusy e65... Ja szukałem właśnie długo takiego egzemplarza bo inna opcja mi się nie podobała (to pewnie bardziej kwestia gustu a nie wyposażenia bo nie sądzę że koleś kupujący nowe np.e66 oszczędzał na tych rzeczach). Zgodzę się że pomarańcza nie pasują np. do koloru srebrnego czy tam innego ale do czarnego L to mi pasują ;). Co do drewna w połysku : miałem przez 2,5 roku w e38 i zawsze było wszędzie pełno odcisków palców itp. a tu spokój ;)A najlepsze jest to że w poprzedniej 7er wszyscy myśleli że to plastik nie drzewo i jak teraz znajomi patrzą do e66 to mówią ''to jest prawdziwe drzewo''-jednak duży % społeczeństwa jeszcze nie wie co to bmw serii 7 ;) To takie moje spostrzeżenia ;)
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 29-07-2011 o 22:51
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Bezi, na zderzaku jest zaślepka-nakładka...skoro tam jest to powinien być hak, powinien ale mógł go koleś zdemontować ( instalacja +belka) sprzedać osobno.
W serwisie spory wydatek chyba około 8-7 tyś :/
euro_tuned podpuszczasz z tym "nieumieniem" :D
Jakub, jak dla mnie pomarańczowy kierunek to nie wada. Po ucelowaniu zwierzaka musiałem zmienić lampę...nie mogłem dokupić identycznej więc zdecydowałem się na tymczasowe rozwiązanie, na komplet z pomarańczem. Teraz wolę widok nowiutkich lamp z pomarańczowym niż matowe z białym :P
Ostatnio edytowane przez Roobs ; 30-07-2011 o 07:39 Powód: :)
Ale jak nie jezdzi z przyczepami to ma hak zdemontowany.Więc nie rozumiem że powinien być hak na fotkach.Chyba że powinien być na liście wyposażenia.Ale tego już się nie dowiemy...ogłoszenie nieaktualne.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Całe szczęście, że możemy tutaj wymieniać się doświadczeniami i wiedzą :) :) :) i nie dajmy się robić w bambusa ... niech szroty 7er stoja w garażach sprzedających :)
Pić trzeba ! Jeść można !
na stałe to tylko "elektryczny" tylko nie wiem od którego roku był dostępny