Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: wygranan aukcja na allegro

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Marecki7er co ty piszesz???Chyba nie znasz reguaminu Allegro ! Skoro napisał ,że uszkodziła się to już lipa nie wygrasz tej spawy,a on nic nie musi udowadniać :)Szkoda zachodu.

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Cytat Zamieszczone przez Mirek Zobacz posta
    Marecki7er co ty piszesz???Chyba nie znasz reguaminu Allegro ! Skoro napisał ,że uszkodziła się to już lipa nie wygrasz tej spawy,a on nic nie musi udowadniać :)Szkoda zachodu.
    Fakt nie znam, nie czytałem całego a nawet jakbym przeczytałbym to bym się go nie zapamiętał :) a Ty go znasz ?

Czyli Twoim zdaniem magicznym sposobem nad wymiganiem się od sprzedaży (oczywiście zgodnie z zasadami allegro) czegoś poprzez allegro jest napisanie, że coś się uszkodziło? Kupię samochód, ktoś mi napisze że został skradziony/spalony i już nie musi mi go sprzedawać? Telefon? TV? Chyba jednak nie.

Oczywiście wypadki chodzą po ludziach, ale w takim przypadku sprzedający powinien się wytłumaczyć właśnie poto, żeby kupujący nie wymagał od niego wylicytowanego przedmiotu, do czego ma pełne prawo (całego prawa też nie znam)

Uprawnienia umieszczania postów