No to na bank jest jego auto...No cóż.... kaczy twierdzi że taka kombinacja mu się podoba t.j czarna skóra (niby w idealnym stanie) i do tego boczki oraz schowki w welurze bo "jest raźniej w samochodzie" :sarcastic: Generalnie aż tak źle nie wygląda chodź cena moim zdaniem wygórowana...Może się mylę ale uważam że moja jest ciut ładniejsza,lepiej wyposażona i też bym chciał podobne pieniądze...Chce gość zmienić na 740,fajnie tylko chyba nie wie jakie są koszty utrzymania V8 biorąc pod uwagę to że na felgi ala ACS które chce sprzedać za 1200zl nie ma kasy...Nie chciał bym od niego auta...
Siudema,wyjaśnij mi kolego mój sympatyczny :707: dlaczego uważasz że fotele są po lifcie i co z pasami jest nie tak?Takie pasy w E34 to mega rarytas!! Nie wiem czy przeglądasz 5er ale taki gość jak "SYBIR" ma 540i 6 gang (jedną z najlepiej utrzymanych w PL) i jak założył takie pasy to było "och" i "ach":686:
Wracając do auta z ogłoszenia to może prawa lampa z "uśmiechem" lepiej pobocze doświetla :707:
Środek auta to moim zdaniem koszmar !! :suicide:
P.S... czy ja tak nawalony jestem po wczorajszym czy jednak widzę 760 iL na klapie ?? :707:
Sz4l0ny pojechał po całości :707: