-
Doświadczony Użytkownik
Panowie bo ja czegos nie kumam... ale ok po kolei:)
mam sobie e32 z 88 roku:)
moja matka ma corse z 96:)
mam sobie problem z moim e32:)
PROBLEM:
w rdzoplu corsie nawiew jest 50x mocniejszy niz w moim e32... (wersja z klima) i teraz mam pytanie:) czemu moj nawiew ledwo wieje? (pod maska slychac jak buczy cale to ustrojstwo takze dmuchac dmucha ale slabo cos... za slabo.. mowie sobie pewnie ten filtr trzeba wymienic ale czytam tutaj ze nie mam filtra bo mam 88rok?:> to co? w e32 tak lekko dmucha nawiew?:> czy o co tu chodzi?:) nie mam co zagladac do filtra (tego za nagrzewnica) bo go nie mam? i tak slabo bedzie mi dmuchalo?:> eeej Panowie prosze o pomoc:D mam czy nie mam tego filtra?:> i czemu moze tak slabo wiac(jakbym go jednak nie mial) dodam ze samochod nagrzeje w srodku bez wiekszego problemu w sumie ale lba nie urywa ten nawiew... i w KAZDYM samochodzie KAZDEGO znajomego wieje mocniej... a babcia jak mi sie wydaje to limuzyna w ktorej powinno chyba troszke bardziej wiac jak w corsie... wrr... to mam ten filtr czy nie? jak nie to czmeu tak slabo wieje?(a buczy niesamowicie takze watpie zeby za slabo sie krecily te wiatraczki w srodku:P) hmmm? jakies propozycje??:>
Uprawnienia umieszczania postów