alllle ładne :)
alllle ładne :)
Dokładka Alpiny i spryski już zamontowane. Teraz muszę poczekać na hajs z ubezpieczalni i prysnąć wszystko tak jak trzeba ;) Przepraszam za jakość zdjęcia ale robiłem na szybko telefonem i ostrość coś "nie halo" :/ Dokładka jest strasznie pokiereszowana od kamyczków, ale to się wszystko zrobi :]
![]()
Pewnie, ze sie zrobi, baza juz jest :)Zamieszczone przez tuczi77
jakos mi nie leży ta dokladka 7er to spokojne auto a nie jakis scigant
Jak się ma pod maską 3.0 R6 to rzeczywiście można tak napisać :hah: :hihi:Zamieszczone przez aurel
dokładnie jak mówisz he heZamieszczone przez tuczi77
taka opcja wcale mi się nie widzi :/ na zlocie bardzo mi się podobała ale teraz niestety nie mój gust ale o gustach się nie dyskutuje ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Irek popieram Jakuba ,mi też ta dokładka nie poprawiła wizualności Twojej 7,być może na żywo lepiej to wygląda :x
Panowie,spokojnie...Niech Irek zrobi to w kolor i będzie całkiem inaczej (w dosłownym słowa tego znaczeniu,my z Irkiem tam wiemy o co chodzi :] ) O gustach się nie dyskutuje wiadoma rzecz...
Jak coś to przecież Irek może w 5min założyć stary zderzak z WLOTAMI :hihi:
P.S
Odezwał się ten co miał najwięcej do powiedzenia :hah:Zamieszczone przez rodzinabmw
Ireczku kolego mój sympatyczny :) Każda E32 to nie jest ścigant.To już auta z "epoki" i żadnego z nich osiągi nie przerażają.Idę w zakład że z moją E60 (265KM,600Nm) nie masz szans ani do setki ani na ćwiartkę ;) Wiem że nowszy silnik itd ale liczy sie że mniejsza poj,mniejsza ilość KM,dużo mniejsze spalanie...
pozdr :564:
Na razie auto z przodu przypomina VW Polo w wersji Harlequin - każdy element w innym kolorze. Maska, listwa pod lampy, zderzak dokładka i listwa Shadow-Line też... Poczekajcie na efekt końcowy, łącznie z glebą ;)
Stary zderzak leży i czeka aż się znudzę Alpiną, ale jest bez wlotów. Przy dokładce okazały się one niezbędnym elementem tuneli powietrznych odpowiedzialnych za chłodzenie tarcz, więc niestety są ukryte pod tą "ohydną" dokładką :hihi:
Dżuda, możemy się pościgać kiedyś :) A tak z ciekawości zapytam - lejesz rzepakowy czy słonecznikowy do niej? :hihi: :hah:
P.S. Żeby była jasność - ja swoją tankuję przy kuchence :hihi: :564: