https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Od lat jak schodze do gara¿u, gêba mi siê ¶mieje na sam widok tego smuk³ego ty³eczka. Jak mrugnie do mnie to ju¿ mi serce mocniej bije. A jak us³yszê delikatny szept M57 gêba siê ¶mieje od ucha do ucha. Wiêc czym wy siê martwicie bo nie rozumiem ?. Takie powiedzenie mi siê przypomnia³o.
Chocia¿ w domu g³ód i nêdza 300 koni mnie napêdza.
Trzeba pozytywnie mysleæ :). Co tam 40 ko³a na zapasowy silnik. Jest 300 koni w gara¿u i to jest pozytywne.
Wybacz, ale diesli nie lubiê, wiêc siê ¶miejê jak to czytam. Szept diesla... to jako¶ nie idzie w parze... kle kle kle i roch kle kle kle i roch
Damned a tak ¶miechem ¿artem, to DRAY mia³ na sprzeda¿ fabrycznie nowy s³upek N54. Chcia³ co¶ ko³o 32K. Mo¿e warto siê zastanowiæ?
Ca³y s³upek mi nie potrzebny. Co najwy¿ej nowy wa³ ;)
Tak, tylko wszystko w nominale tutaj, fabrycznie skrêcone, bez konieczno¶ci ¿adnych szlifow, planowania, skrêcania, dobierania panewek, s³owem bez ¿adnego ryzyka wtopy.
Zapachy s± wa¿ne, nawet przy naoprawie g³ownej silnika, warto obw±chaæ np olej aby wiedzieæ czy dobrze by³ przepalony, warto specjalnym sprzêtem obw±chaæ czy aby uszczelka pod g³owic± dobra ? Warto obw±chaæ czy gdzie¶ paliwo nie cieknie - eh nawet nie wiesz ile moze Ci sie przydaæ z tych dywagacji - nie widzê tutaj wiêc OT :D