Koledzy, kolejny "wspaniały" pomysł na 7er :RpS_scared:
http://motokiller.pl/177662/BMW-felga
Wersja do druku
Koledzy, kolejny "wspaniały" pomysł na 7er :RpS_scared:
http://motokiller.pl/177662/BMW-felga
było kiedyś to na 7er ;)
O k...a co to jest?!
-Ameryka ,wolność ....:RpS_laugh:
Narkotyki...
"czarni bracia",którym się w d...ach poprzewracało, pewnie zaraz TeDe zacznie się tak lansić :P
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
ooo widzę że Sebek przygotowuje auto na zlot :) :) :) nawet face lifting zrobil :)
Trochę nie kumam tej nagonki na takie felgi???
Sorry, to że ktoś nie chce mieć auta takiego jak wszyscy i wsadzać tam takich felg jak wszyscy od razu oznacza że co?? że oszołom?
Jak popatrzę na auta np na syndykacie to tak 98% tych aut ma felgi BBS ( i to 2 rodzaje) albo podróby BBS dokładnie prawie takie same jak ori i szczerze,
to nuda wieje aż miło bo wszystkie te auta na jedno kopyto do porzygania :sad:
Ale w PL jak widać goni i gani się wszystko co tylko jest nie takie jak ma ktoś z WAS
Mnie tam się podobają takie felgi i zazdroszczę ludziom którzy mogą założyć takie felgi, bo maja drogi do tego w PL niestety jest to mocno ryzykowne
Żeby było jasne do auta pokroju e65 nie ma wg mnie nic dziwnego w założeniu felg 22 czy 24 calowych może 30 cali to przegięcie ale 22 czy 24 pasują jak najbardziej
bo auto gabarytowo duże i przy takim gabarycie takie koła wyglądają mega dobrze.
U nas na forum panuje dziwne przekonanie co do komfortu i td i co niektórzy jak by mogli założyli by 15 cali do e38 a wg mnie do dużego auta jakim jest e38/e65 itd
założenie takiej małej felgi to jest po prostu niewybaczalne i auto wygląda jak gokart
Natomiast nikogo nie wyśmiewam bo ma takie fele - chce to niech założy sobie i 12 cali jego wola
Trochę tolerancji Panowie - to że Wam się nie podoba nie znaczy że komuś innemu nie może się podobać
Adasio wyjdz bo wstyd, nie pasujesz na tym forum :)
To są chyba operatorzy walca drogowego prywatnie :D
Jeżeli jest ktoś na forum operatorem walca to zaraz mówię nie chciałem nikogo urazić :)
Ale brak słów można mieć dużą felgę ale to już jest przesada. Normalnie jak dla mnie, ktoś zrobił dużą krzywdę tej 7er.
Na Florydzie to normalny styl ale jednak do siódemki to przesada wygląda jak monster truck
Skoro każdy może mieć swoje zdanie....(jak pisze Adasio) to ja napiszę swoje....niestety to E 65 wygląda jak pokracz.....baaardzo lubię duże koła ale to wygląda tragicznie i nie ma nic wspólnego z dobrym smakiem. Jak dla mnie porażka.
Moim zdaniem to jakie ktoś sobie felgi założy to kwestia gustu i jednemu się spodoba drugiemu nie - i tak będzie zawsze z każdym kołem. Wieś tuning to raczej dotyczy ingerencji w budę czyli rzeczy typu ławka na tylnej klapie, kawałek płotu w grillu i cztery dokładki zderzaka jedna pod drógą.
Te felgi mi osobiście się nie podobają, ale efekt jadącego auta i stojącego koła momentami jest całkiem fajny :D
Zwyczajnie w tym temacie mówimy o felgach a w tamtym o tuningu auta jako całość i dla mnie wyglądało tragicznie - tyle w temacie
Natomiast felgi 22 i 24 e w65 dla mnie są norma i nie ma w tym nic dziwnego
felgi 30 w e65 to przegięcie
Mam nadzieje że teraz masz jasność 100%
Salut
A mnie się podoba :) Ciekawe czy prędkości też można rozwijać odpowiednie i jak ze zwrotnością ;)
Ale założmy hipotetycznie sytuacje że jedziesz takim autem na dupy ... mówisz "lala poczekaj tylko wyciągne drabine" czy wybierasz opcje "jeżeli jesteś sprytna w sexie to poradzisz sobie z wejściem" ? :)
Oczywiście pomijam ewentualne opowiadanie lasce bajek o tym wyjątkowym egzemplarzu i jego wartości i tym że jesteś kozakiem drogi :)
NIe jest znowu tak wysoko, ale głowa osoby stojącej przy drzwiach jest na odpowiedniej wysokości ;)
Adasio,
Odnośnie tego co napisałeś o tych powtarzających się felgach i autach, ciągle tych samych, to w 100% racja, nuda i raz jeszcze nuda choć by nie wiem jaki ten bbs był.
Ale z tymi felgami 24" do e65 to przesadzasz. Masz jakąś manie;) nie na pierwszym poście to widzę. Dla auta muszą być zachowane jakieś proporcje, które Tworzą dla oka ładny obraz, te proporcje mamy zapisane w głowach poprzez miliardy obrazów jakie oglądamy w życiu, Ty po prostu oglądasz dużo nieproporcjonalnych obrazów :)
e38 jest niskie, felgi "pełne" które optycznie powiększają samą felgę w 20" są moim zdaniem już duże, ale jeszcze fajne przy obniżeniu, e65 lubi ciut większą felgę, ale nie 24", to jest moje zdanie i dobrze ze każdy ma inny gust :)
Co do meritum, Auto kasztan po całości, zazdroszczę kasy na setup.
popatrz tu masz 24 cale :
https://www.youtube.com/watch?v=vTe0fFlcvBg
https://www.youtube.com/watch?v=fUvREBDLugU
i wg mnie te auta wcale źle na nich nie wyglądają (pomijam wzory bo to inna kwestia) mówię o samym rozmiarze koła - wg mnie pasują bardzo dobrze
I masz racje nie 1 raz o tym pisze bo mnie się e65 akurat na 22 czy 24 mega podoba, natomiast każdy ma inne podejście do tematu i dobrze bo każde 7er jest inne i nie jest nudno :)
fajnie wygląda na 24 calach ;) duża buda , duże koło
Wg mnie 21'' góra 22'' do "wieloryba" to max. Przy takiej feldze da się jeszcze zejść zawiasem na dół żeby całość jakoś grała. Przy większych kołach auto stoi jak koza, 2 filmik który wrzucił Adam idealnie to pokazuje, nie dość że pieje to jeszcze masakryczny promień skrętu.
Ja się już wolę nie wypowiadać na temat gustu tych panów, którzy zakładają tego typu felgi. Ostatnim razem Bezi dał mi bana za moje poglądy ;-)
Adasio,
choć jestem fanem old shoolowych aut i felg to nie mam uprzedzeń i powiem że nie wyglądają te felgi źle, nawet dobrze i chrom amerykański mi nie przeszkadza, sam o nim myślę na rotorze dla odmiany standardu o którym mowa była, ale felgi o 2" za duże na tych filmach, dobrze same wyglądają, fajnie wypełniają nadkole, ale z daleka auto wygląda jak na szczudłach :)
Pół biedy rozmiar tych felg. Gorzej z ich jakością. Te dziadowskie chromy kosztują za $100 za sztukę... Pewnie zegna się przy najbliższym szybkim zakręcie. Nasi czarni bracia ( przepraszam, Afroamerykanie) zawsze mieli dziwne priorytety w życiu. Najpierw ruchanie, potem fura a następnie wyprawa do sociala po zasiłek i food stamp'y...
"Pół biedy rozmiar tych felg. Gorzej z ich jakością. Te dziadowskie chromy kosztują za $100 za sztukę... Pewnie zegna się przy najbliższym szybkim zakręcie. Nasi czarni bracia ( przepraszam, Afroamerykanie) zawsze mieli dziwne priorytety w życiu. Najpierw ruchanie, potem fura a następnie wyprawa do sociala po zasiłek i food stamp'y... "
Haha, właśnie za takie poglądy dostałem bana. Tylko nie pilnowałem się ze słowami. Miło wiedzieć, że ktoś będący bliżej tematu (Chicago) ma podobne poglądy.
Swoją drogą, to duże zasiłki muszą dostawać, skoro stać ich na taki "tuning"...
MOD EDIT:
Cieszę się że moje ostrzeżenia na cos sie przydały :)
Matraks też już wie jak sie wypowiadać :)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mod Edit:
Chyba nie zrozumiałeś , co można pisać a co nie.
E38 najfajniej moim zdaniem wygląda na 18 - max 19". Zgrabnie i proporcjonalnie - bo to jest najważniejsze :) Przesadyzm zawsze robi z auta pokrakę i wiochę.
Wg mnie auto z fotki z tymi kołami , to jakieś nieporozumienie.
Mod Edit:
Wycieczki personalne----zapraszam do mnie na PW.