http://wptv.wp.pl/wid,10299845,moto.html
Wersja do druku
"zadeklarowany wieśniak" ;D ;D
w końcu się przyznał ,że żre w MC'd i skóry upaćkał :
)
Mozecie mnie zje...c ale dla mnie w porządku facet. Kazdy sie go czepia jezdzi po nim! A ktory z naszych polskich celebritis przyzna sie publicznie ze za przerobki w jego aucie zaplacili sponsorzy, albo ze wjechal w tylek babce bo rozmawial przez Bluetooth?! Nie zgrywa milonera! Wypracował swoja marke w kilka lat. I co jest zlego w tym, ze oprocz spiewania robi biznes na ciuchach czy wytworni muzycznej. Przynajmniej nie jeczy jak mu to w dziecinstwie bylo zle i jak mu ciezko w zyciu Rapera! Inni raperzy tak wlasnie robia!
Ja wyznaje zasade, ze gdy uzalasz sie nad soba to sie cofasz...
Dla mnie :medit: PRO :medit:
Pozdrawiam Zwolennikow i przeciwnikow! ;D ;D ;D
to że inni raperzy narzekają sprawia że Tede jest ok? Dziwna logika... To tak jakby w gronie tak uzdolnionych malarzy jak ja (0 umiejętności), znaleźć jedną osobę która potrafi namalować prosty domek i od razu nazwać ją Picasso :)
To środowisko rapu tak ma, narzekają, jęczą... ale że Tede tego nie robi wcale nie oznacza że jest OK! Bo doszlibyśmy naprawdę do ...Gada o milionach, PLN'ach a jeździ baaaardzo średnio zrobioną e38 - w/g mnie nie wygląda ona na "bogatą" a na jak wspomniane było wcześniej "auto zadeklarowanego wieśniaka".
Dlaczego ten czlowiek budzi takie emocje? ;( Dlaczego co by nie napisac zawsze znajdzie sie osoba, ktrora mocno to skrytykuje! Co jest z Wami? To moje zdanie i mozna wyrazic swoje, ale po co krytykowac zdanie innych. Wyraz swoja opinie bo mojej opinii i tak nie zmienisz swoim porownaniem do malarzy! :P
TeDe jest Ok bo nie wstydzi sie przeszłości mysli o przyszłości i sam zarobił na swoj wizerunek i sie go nie wstydzi! Co do Auta to jest jego auto i ma sie podobac glownie jemu! Pewnie tak jest!
Pozdrawiam! :D
Pewnie że tak, ale podobnie jak Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje - i ja do swojego zdania mam takie samo prawo jak ty do swojego... Umotywowałeś swoją rację argumentami a i ja nie napisałem że Tede jest głupi, bo... jest - umotywowałem również swoją opinię.
Wiesz to że ty kogoś lubisz nie oznacza że i ja muszę i na odwrót... Polski Rap jest żenua (oczywiście są wyjątki) a jeden koleś który nie narzeka nie staje się automatycznie dobry - może staje się lepszy od innych - pytanie na jakim poziomie u nas są Ci inni :) Czyli reasumując że jest lepszy od innych wcale nie oznacza że jest dobry...
Bo musisz zrozumieć że nie każdy lubi tych których lubisz ty. I tyle... życie :)Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
tede jest dobry bo jest sobą prawie zawsze... przed kamerą i poza nią jest taki sam, taki ma styl i już, jak się komuś nie podoba to powinien krytykować z jakąś kulturą w imię zasady "o gustach się nie dyskutuje".
wogóle rapu nie lubię, ani polskiego ani innego, jednak podziwiam wielu raperów, którzy potrafią improwizować, szybko wymawiać potok słów, który dodatkowo ma sens, rytm i ma jakiś temat... :D
co do 7er tedego to za bardzo polecieliście sobie... wiocha, wieśniak itd... co wy sobie myślicie?? ja mam też kazdego tak nazywać kto zmienia fabryczne kierunki na tanie podróbki?? bo mi akutar się tak podoba??
jego przeróbki, jego sprawa, mi sietakze nie podobają, ale to nie moje auto... ;)
Zamykamy bo znowu się zaczyna..... 8/
Wlasnie! Gdybym pochwalil w ten sam sposob np Natalie Kukulska nikt by nawet nie wysilil sie na post.... :D Moim zdaniem nie mozna na tym forum rozmawac o TeDe! Temat zakazany?? :xCytat:
Zamieszczone przez Anatol
kazdy ma swoje podejscie do zycia jedni blyszcza drudzy zazdroszcza i to jest cala prawda. nie stoje po niczyjej stronie ale na tym forum jest kilka samochodow ktorych wlasciciele przesadzili z przerubkami i jakos wszyscy chwala ich i mowia ze maja piekne auta (nie podaje przykladow) ciekawe czy jak ktos mialby propozycje przeroibienia samochodu za czyjes pieniadze to czy by sie na to nie zgodzil. :P Wsiedem Tedego nie podobaja mi sie lampy. a poza tym to jest e-38 i ten samochod jest piekny
Ja szanuję Tede za twórczość, poczucie humoru, za to, że do czegoś doszedł i za szczerość. Jego muzyki nie komentuje ponieważ nie jestem miłośnikiem rapu. Jednak jego e38 mi się nie podoba, sprawa gustu.
Na nas miłośników serii 7, e38 jest piękna w fabrycznej postaci i piękna nie należy ulepszać, bo gdy przesadzimy piękno straci swój swój urok i pięknem nie będzie - prawidłowo.
Jednak myślę, że na "normalnej" :D osobie lub jakiejś dziewczynie takie auto zrobi wrażenie
ps. Chyba Tede wziął do siebie nasze uwagi bo zmienił tylne lampy na "bardziej" normalne ;D
Nie jest zakazany tylko ,za każdym razem temat w którym ma byc rozmowa o aucie Tedego sprowadza się do jednego....Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
Niestety do tego czy i za co każdy indywidualnie go lubi/nielubi i jego muzyki .....
Ile głów tyle zdań ..... ;D ;D ;D
Pozdrawiam Anatol :]
kazdy ma swoj plan na zycie. kogut (michal wisniewski) tez mial 7 i nikt o nim nie wspomni chociaz on tez dorobil sie duzo lepszej kasy jak tede. http://pl.youtube.com/watch?v=15vzLj...eature=related dla mnie to jest bardziej kontrowersyjna postac
mi generalnie chodziło o to że zeszmacił 7er i tyle... Za swoją kasę czy nie za swoją - jakie to ma znaczenie? Przeróbki mogą byś gustowne lub nie - bez zależności czy sponsoruje je sponsor czy własna kieszeń... i kropka nad "i" w postaci monitora :)
Kiedyś ktoś powiedział dość mądre słowa: "Nie ważne jak o mnie mówią, ważne by nie przekręcali mojego nazwiska"
Tą zasadą wypromowali się Wiśniewski, Wojewódzki czy Doda i ostatnio promuje się Tede. Wiem jedno. Ci ludzie do głupich nie należą. A jacy są osobiście? - tego nie wiemy.
ps. 7mka Wiśniewskiego o niebo lepsza od 7mki Tedego
Ale która e38 czy e65 ?? Bo teraz eSką lata.....
e65 nie widziałem, ale chyba cofnę słowa o jego nie należności do głupich osób jesli zmienił bmw na mercedesa :D
i znowu to samo kazdy ma ze soba problem. na koncert do mojej miesciny kogut przyjechal dwiema e 65 z kogutami i odwalil dobry koncert na ktorym bylo 13 000 ludz8i wiec nie mowcie ze on nic nie robi bo potrafi zrobic najlepsze show w polsce (oczywiscie slucham innej muzyki ale po tym co zobaczylem w mojej wiosce mam do niego szacunek)
i uwierzcie mi ze z moja zonka i dzieciakami zawsze na niego pujde
hmm.. no właśnie na Tedego jedni mogą pujść*
a drudzy w życiu nie pójdą.
* Błąd zamierzony
Głupie przepychanki slowne, szanuje gościa za to ze nie wstydzi sie swojego wizerunku. Sam wizerunek mi się nie podoba, okresliłbym go jako "buracki". Mimo to szacunek za szczerość. Jak powiedzial kidyś Wojewodzki: On jest "JAKIŚ" i tak trzymać bo dzięki temu świat jest ciekawszy.
Jego BMW jest według mnie beznadziejne. Nie chodzi o gust bo to kwestia osobista (np. nigdy bym nie rąbnął sobie takiej lotki na szybie) ale idzie o jakość tego wszystkiego.
1. Nierówne szczeliny na łączeniach elementów karoserii
2. Skóra zabrudzona i wygladajaca ogolnie jak skaja z Fiata 125P
3. Biala, ale gdzie tam perla??! :D
4. Paskudnie opuszczone zawieszenie z przodu wyglada jakby samochod "siedział" z wymęczenia
5. Obżydliwie skopana konsola środkowa. CO tam jest wsadzone i w jaki sposób to psuje caly wizerunek wnetrza
Ogólnie - tandeta
Pozatym to sporo zawyżył ceny chyba sie troche podjarał poprostu.... :D
Jego oda do swojej BeeM
http://kai1991.wrzuta.pl/audio/oMHJP...e-aluminium_20
Kiedys cos slyszalem o tym programie ale nie zaglebialem sie w temat. To byl pierwszy raz jak zobaczylem i uslyszalem tego goscia. Pierwsze wrazenie - beznadziej :razz: sposob rozmowy z prezenterka zalosny!. Z tego co stwierdzil to sam nie dotknol palcem autka a wozi sie jak star 200. Jesli chodzi o tunning to kiepski u nas no forum chlopaki maja bardziej wypasione fury. Nie wazne sa pieniadze w tuningu wazny jest pomysl :D
Jesli za ostro pojechalem goscia to sory dla wszystkich sympatykow, nie lubie poprostu takich cwaniaczkow i przykro mi ze on jezdzi bmw7 :(
to powiedz mi kolezko czym je zeszmacil- jakbys widzial jego auto tylko od strony zewnetrznej...? lampy przednie i spojlerek...niektorzy z nas tez maja spojlerki i nikt nie mowi o tym ze jest zeszmacone........nie mowiac o ringach ccfl ktore w ori nie wystepowaly a mnostwo ludzi to posiada (sam tez mam takie- zeszmacilem moja 7er???)Cytat:
Zamieszczone przez aqwsxc
teraz zajrzyjmy glebiej do srodka- ze ma monitor na srodku??? ludzie wkladaja radia z wyjezdzana winda i co... tez zeszmacili bo nie jest ori?moze chodzi o to zeby radio pociagnelo to co w bagarianie siedzi..?zeby cos zagralo trzeba cos wiecej niz ori radio- taka prawda, a moze skora??? skore mu firemka jakas tam zrobila i jest mozna powiedziec indyvidual- dajmy na to ze alpina tez robila fotele z wiadomo jakim wzorem na srodku czyli tez byla inna- zeszmacila 7er? ja mam dokladane audio- pol bagariana nie mam i co- twoim zdaniem zeszmacilem 7er? a mi sie wydaje ze udoskonalilem to kiepskie audio ktore tam kiedys siedzialo.. ;) reasumujac kazdy robi auto pod siebie i nie jest wazne jakie to jest auto- czy honda czy audi, subaru lub inny ford czy bmw.....wiele bylo opinii na temat jednego z forumowiczow (wtajemniczeni wiedza) i dopiero jak zobaczyli auto na zywo, obejrzeli itd. wtedy sie ludzie przekonali do tego- najpierw pomacaj pozniej sie wypowiadaj- a nie sugeruj sie zdaniem innych- bo mysle ze ty sie akurat bardzo zasugerowales zdaniem ludzi z tego forum............ktorzy nie macali a komentowali :)
pozdrawiam serdecznie
tutaj fakt- tez bylem zniesmaczony jego niektorymi wypowiedziami..... tylko pamietaj kolego- "dotknol" to nie jest wlasciwe slowo- bardziej "dotknął" :DCytat:
Zamieszczone przez Wachaczi
Jeśli mogę wtrącić swoją opinię :)
Moim zdaniem każdy ma prawo do zrobienia autka jak mu się podoba. Siódemka ma cieszyć oko i spokój duchowy właściciela. Oczywiście jeśli ktoś zrobi autko i podoba się to większej rzeszy fanów modelu , to BRAWO za gust i włożoną pracę. Jakie założenie miał Tede ? Czort go wie. Jedyny minus jaki w tym wszystkim widzę to taki , że wszystkie przeróbki robiły mu różne firmy. Moim zdaniem prawdziwe poszanowanie należy się wtedy gdy zrobi się coś samemu, lub chociaż próbuje się zrobić. Tede miał własny pomysł, zrealizował go w taki a nie inny sposób. Auto nie wygląda źle, patrząc obiektywnie, podejrzewam , że niejeden się ogląda na ulicy mijając tą białą perłę z 20' chromami na ulicy. Ja osobiście również bym się na dłużej zatrzymał nacieszyć oko, choć wolę E-32 ;D
Samochód wyróżnia się na swój sposób. Ja to szanuję. A jakim człowiekiem jest Tede, tego nie wiem i nie będę zabierał głosu w tej kwestii.
Pozdrawiam.
i kropka ;)Cytat:
Zamieszczone przez bosman735
Tym akcentem powinnismy zakonczyc ten post :D To bylo piekne :)Cytat:
Zamieszczone przez szwed147
Ja widziałem jego BMW na żywo i powiem szczerze, że zakochałem się w nim naprawde bardzo, bardzo mocno! Rzeczywiście.. "troszkę oszpecił" swoje E38 tym "spojlerem" na tylnej szybie, ale pozatym? Kozak! Powiem więcej - mega kozak, ot co!
w tede????????????????? ;D ;D ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Karol_ZKS
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
troszkę końcówką tego tematu zajechałoCytat:
Zamieszczone przez Karol_ZKS
http://forum.7er.pl/jak-zarabiaja-st...-vt4480,15.htm :hah:
ps. oczywiście żartuję :hug: :D