Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: tede BMW

Zaawansowany Użytkownik Awatar saulinek
    BMW
    e38 728
    saula

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdream
    BMW
    E38 740i 6M
    "zadeklarowany wieśniak" ;D ;D

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    w końcu się przyznał ,że żre w MC'd i skóry upaćkał :
    )

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Mozecie mnie zje...c ale dla mnie w porządku facet. Kazdy sie go czepia jezdzi po nim! A ktory z naszych polskich celebritis przyzna sie publicznie ze za przerobki w jego aucie zaplacili sponsorzy, albo ze wjechal w tylek babce bo rozmawial przez Bluetooth?! Nie zgrywa milonera! Wypracował swoja marke w kilka lat. I co jest zlego w tym, ze oprocz spiewania robi biznes na ciuchach czy wytworni muzycznej. Przynajmniej nie jeczy jak mu to w dziecinstwie bylo zle i jak mu ciezko w zyciu Rapera! Inni raperzy tak wlasnie robia!
    Ja wyznaje zasade, ze gdy uzalasz sie nad soba to sie cofasz...
    Dla mnie :medit: PRO :medit:

Pozdrawiam Zwolennikow i przeciwnikow! ;D ;D ;D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    318i e46
    to że inni raperzy narzekają sprawia że Tede jest ok? Dziwna logika... To tak jakby w gronie tak uzdolnionych malarzy jak ja (0 umiejętności), znaleźć jedną osobę która potrafi namalować prosty domek i od razu nazwać ją Picasso :)
    To środowisko rapu tak ma, narzekają, jęczą... ale że Tede tego nie robi wcale nie oznacza że jest OK! Bo doszlibyśmy naprawdę do ...Gada o milionach, PLN'ach a jeździ baaaardzo średnio zrobioną e38 - w/g mnie nie wygląda ona na "bogatą" a na jak wspomniane było wcześniej "auto zadeklarowanego wieśniaka".

użytkownik
    BMW
    Dlaczego ten czlowiek budzi takie emocje? ;( Dlaczego co by nie napisac zawsze znajdzie sie osoba, ktrora mocno to skrytykuje! Co jest z Wami? To moje zdanie i mozna wyrazic swoje, ale po co krytykowac zdanie innych. Wyraz swoja opinie bo mojej opinii i tak nie zmienisz swoim porownaniem do malarzy! :P
    TeDe jest Ok bo nie wstydzi sie przeszłości mysli o przyszłości i sam zarobił na swoj wizerunek i sie go nie wstydzi! Co do Auta to jest jego auto i ma sie podobac glownie jemu! Pewnie tak jest!

Pozdrawiam! :D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    318i e46
    Pewnie że tak, ale podobnie jak Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje - i ja do swojego zdania mam takie samo prawo jak ty do swojego... Umotywowałeś swoją rację argumentami a i ja nie napisałem że Tede jest głupi, bo... jest - umotywowałem również swoją opinię.
    Wiesz to że ty kogoś lubisz nie oznacza że i ja muszę i na odwrót... Polski Rap jest żenua (oczywiście są wyjątki) a jeden koleś który nie narzeka nie staje się automatycznie dobry - może staje się lepszy od innych - pytanie na jakim poziomie u nas są Ci inni :) Czyli reasumując że jest lepszy od innych wcale nie oznacza że jest dobry...
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Dlaczego co by nie napisac zawsze znajdzie sie osoba, ktrora mocno to skrytykuje!
    Bo musisz zrozumieć że nie każdy lubi tych których lubisz ty. I tyle... życie :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    tede jest dobry bo jest sobą prawie zawsze... przed kamerą i poza nią jest taki sam, taki ma styl i już, jak się komuś nie podoba to powinien krytykować z jakąś kulturą w imię zasady "o gustach się nie dyskutuje".

wogóle rapu nie lubię, ani polskiego ani innego, jednak podziwiam wielu raperów, którzy potrafią improwizować, szybko wymawiać potok słów, który dodatkowo ma sens, rytm i ma jakiś temat... :D

co do 7er tedego to za bardzo polecieliście sobie... wiocha, wieśniak itd... co wy sobie myślicie?? ja mam też kazdego tak nazywać kto zmienia fabryczne kierunki na tanie podróbki?? bo mi akutar się tak podoba??

jego przeróbki, jego sprawa, mi sietakze nie podobają, ale to nie moje auto... ;)

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Zamykamy bo znowu się zaczyna..... 8/

użytkownik
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Zamykamy bo znowu się zaczyna..... 8/
    Wlasnie! Gdybym pochwalil w ten sam sposob np Natalie Kukulska nikt by nawet nie wysilil sie na post.... :D Moim zdaniem nie mozna na tym forum rozmawac o TeDe! Temat zakazany?? :x

Uprawnienia umieszczania postów