Heh co to sie nie dzieje
http://supernowosci24.pl/rycerze-w-bmw/
Wersja do druku
Heh co to sie nie dzieje
http://supernowosci24.pl/rycerze-w-bmw/
Sa ludzie i "ludzie" . Mam nadzieje, ze u nas tych zj~~~~~~ rycerzy nie ma.
nie mają już o czym pisać...;/
Sam chętnie jeżdżę do Dębicy (rodzina) ale na spota chyba się nie wybiorę :) żeby jeszcze spot trójek był to rozumię, ale 7er to chyba jacyś mądrzejsi powinny jeździć :cool::cool:
to ładnie na tych zlotach się dzieje :cool:
J-B ,aleś kupę wkleił :dirol:
:D dla mnie to dziwna sytuacja wiec wkleiłem, na forum VW by mnie pochwalili za taki news :p
Tutaj pochwały za to nie dostaniesz zapewniam:D
nie liczę, ale wstyd szerząca się opinia o użytkownikach marki nadal na topie
No ,a Ty podtrzymujesz ten "top" i opinię wklejaniem takich linków :icon_neutral:
Akurat nie to miałem na myśli, więc sory
Chopcy dostaną 5 miesięcy w zawieszeniu, taka sprawiedliwość będzie ....
ELVIS,
pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą.
Z góry przepraszam jeżeli źle zrozumiałem twoja wypowiedź, ale dla mnie znaczy nie mniej, nie więcej niż - jak o tym nie będziemy mówić, czy wklejać artykułów to tego nie będzie.
Za czasów socjalizmu nie pokazywało się w TV, że w PRL są niepełnosprawni, a wcale to nie znaczyło, że ich nie było lub było ich przez to mniej.
Skrytykowałeś J-B tak jakby co najmniej to on machał tą metalową rurką.
Temat do zamknięcia,
odgrzewane kotlety są nie zdrowe, a za chwile bedzie tu 15 stron pisaniny zwłaszcza osób które tam nie były nie maja o tym co się tam działo pojęcia ale będa pisały elaboraty i przekomarzaniom nie będzie końca
idą świeta weżcie się za porządki ubieranie choinki albo pomożcie żonie a nie zajmujcie się tematem z przed pół roku
Po co tu mieszać w sprawę czasy socjalizmu o których większość wypowiadających się nie ma o nich zielonego pojęcia.
Jest inny wątek na ten temat, a w nim stanowisko zarządu Forum i reakcja na zachowanie się niektórych osób.
Łatwo jest szukać taniej sensacji i odgrzewać śmierdzącego kotleta. To sprawia, jak widzę, niektórym niesłychaną radochę.
Ale na marginesie: nie mam żadnych wątpliwości, że wśród zarejestrowanych na forum osób są też najzwyklejsi bandyci, prostaki i przygłupy. I wszyscy mają taki sam dostęp do wszystkiego co oferuje Forum.
I co z tego ??
Jeżeli mowa o rycerzach to ... :)
http://www.youtube.com/watch?v=OmVfRWuAqX8
Wojtku, ELVIS,
100% się zgadzam, kotlet odgrzany i nie warto do takich wracać. J-B może wcześniej nie był świadkiem jak kotlet był jeszcze świeży i dopiero co smażony.
A w mojej wypowiedzi o socjalizmie nie chodziło o socjalizm.
@Olejus,
dobry film. Nasi południowi sąsiedzi umieją się bawić.
zauważ, że data publikacji artykułu to 12:23, 22.12.2012
A wydarzenia miały miejsce w maju... :faint:
Nie ważne, że w maju... Dobrze, że ten artykuł został tu wklejony. Z tego co przeczytałem w oswiadczeniu Zarządu Forum to mozna bylo wywnioskować, że była to jakaś tam sprzeczka, w której ktoś komuś dał po razie w zęby. A okazuje się, że prawie skatowali człowieka jakimiś metalowymi prętami! Przynajmniej teraz już wiem co tam się tak naprawdę działo. I niech będzie to ostrzezeniem dla innych. Bo jak widziałem to wielu przyjeżdża na takie zloty z małymi dziećmi... Wydaje mi się, że ta sprawa miała byc zamieciona pod dywan i cicho-sza... Ładnie to nazwaliście... INCYDENT
A dlaczego nie dopisałeś tym razem, że "u Was w Ameryce..."?
Byłeś? Widziałeś? Ja nie byłem i nie widziałem, więc nie komentuję... A z dziećmi tam ludzie przyjeżdżali, przyjeżdżają i przyjeżdżać będą, bo jeden incydent (tak - incydent) nie może rzutować na wspaniałą atmosferę każdego Zlotu. Notabene - na żadnym zlocie też nie byłeś...
:faint:
Sprawa nie była w żaden sposób tuszowana ani ukrywana przez forumową administrację, po prostu o nie wyjaśnionych sprawach nie ma co dyskutować, poza tym to każdy mógł o tym poczytać w pierwszym lepszym regionalnym szmatławcu.
A co do dzieci na zlotach/spotach to one dopiero potrafią dowalić do pieca "NAM DOROSŁYM"...pozdro dla Jadzi :D
matraks....
Mam uczucie graniczące z pewnością , że Tobie sie tutaj nie podoba i cały czas mącisz. Tam u Ciebie w USA jest tak super , widziałem że na US forach tez sie udzielasz, może skup się jednak na amerykńskich forach a tutaj przestań.
Nie byłeś, nie widziałeś to po co gadasz.
Ja za to nie polecam amerykańskich imprez polskich bo bród smród i ubóstwo, zakłamanie i podpierdlanie jeden polak drugiego.
I co Ty na taką opinie o Was polakach w US?
Taka sama opinia jak 90% twoich wypowiedzi. Z tym że ja mieszkałem w US troche więc poznałem Was polaczków w ameryce a Ty nie byłeś u nas na Zlocie żadnym.!!!!!!
Ja nawet nie wiedzialem i nie slyszalem, ze cos takiego bylo. Mysle ze J-B rowniez , dlatego wkleil tutaj ten link i napewno to nie byl powod zeby odrazu go tak "atakowac" .Czy kazdy musi byc wszystko wiedzacy, ze bylo to w maju ? Nie kazdy ma czas sledzic wszystkie nowinki gdzie jest "bmw". Druga sprawa ze wszystkie tego typu portale bardzo koloryzuja i pisza tak, zeby to przykowalo uwage, czesto mijajac sie z prawda.. Dlatego trzeba traktowac to z przymrozeniem oka-tym bardziej, ze nie znamy faktow.
Ale bardzo mi sie podoba! I zostane tutaj na dluzej:)
Zdania nie zaczyna sie od "Ja"...
Poza tym zgadzam sie z tym w 100%! W Stanach wsrod Polakow jest taki sam smrod, zaklamanie, ubostwo i podpierdalalnie jeden drugiego jak w Matherlandzie-Polsce. Rowniez mozna zarobic metalowym prętem w łeb za krzywe spojrzenie, zupelnie jak w Polsce. Dlatego wynioslem sie z dzielnic zamieszkalych przez Polakow juz po 6 miesiacach. Mieszkam teraz na przedmiesciach Chicago z dala od tego "polskiego piekielka".
To zdanie jest wynikiem skrajnej głupoty czy raczej objawem wrodzonej bezsilności? Poza tym dwa bledy ortograficzne i dwa bledy interpunkcyjne w jednym zdaniu... Gratuluje, chciales zablysnac a wyszla kupa...
Ty mnie tutaj nie matkuj :D Kolejne zdanie z bledami...
Bo "u mnie" znaczy w POLSCE! Ameryka to nie jest dla mnie ojczyzna... Raczej chwilowy kaprys i sposob na pewny etap w zyciu... Moze za kilka lat wyladuje w Australii;)
Nigdzie nie powiedzialem, ze nie bylo wspanialej atmosfery na zlocie! Nie bylem na zadnym a po fotorelacjach wnioskowalem, ze warto kiedys na jeden wpasc. W moim pierwszysm poscie przedstawilem swoje zdanie. I troche sie zawiodlem postawa Zarzadu. To w Waszym interesie jest aby ta sprawa byla przejzysta i klarowna dla wszystkich. Ukrecaniem glowy takim tematom jak ten tylko zniechecacie ludzi. Mam tylko nadzieje, ze teraz juz poinformujecie czy ci dwaj panowie poniesli jakas kare po procesie, ktory wlasnie rusza. Dacie tym samym mam wszystkim uzytkownikom tego Forum do zrozumienia, ze potraficie stanac na wysokosci zadania i jesli kiedys by to sie powtorzylo to zadzialacie z cala stanowczoscia.
Pozdrawiam
Matraks -pouczasz innych o ortografii , a sam walisz takie byki , że awaria.
Uwielbiam te wypowiedzi "wszystko wiedzących" którzy nawet tam nie byli, jednak oceniają na podstawie jakiegoś brukowca. Normalnie powinniście wróżyć z fusów! BRAWO!
:suicide:
Na temat incydentu się nie wypowiem, bo mnie tam nie było a gazetom/portalom nigdy nie wierzyłem. Popieram fakt, że forum jako organizator takiej imprezy na której miało miejsce zdarzenie powinien poinformować, że sprawca/cy zostali ukarani ( bez podawania kto ile dostał bo to nikomu do niczego nie potrzebne ) i do wydania wyroku powinni śledzić co się dzieje oraz poinformować użytkowników forum, czy sprawa została definitywnie zamknięta ( a nie informować, że zarząd zastanowi się nad nad kontami VIP - co zmienia znaczek przy awatarze??? ). Z racji, że mieszkam poza granicami kraju ciężko mi się wyrwać na zlot chociaż bardzo bym chciał, poza tym głupio przyjechać serią 5 na zlot 7. Nie można zarzucać forum, że ktoś teraz będzie bał się na zlot przyjechać bo straszne rzeczy się tam dzieją ( chodź każdy ma prawo obawiać się o zdrowie swoje i swoich bliskich ), bo każdy ma swój rozum i sam odpowiada za swoje zachowanie, ale pisanie, że to odgrzewanie kotleta jest też nie na miejscu. Byliście organizatorem, zdarzyło się coś podczas Waszej imprezy, rozniosło się droga pantoflową dalej, więc wypadało by poinformować, że sprawca/cy został ukarany a nie uciszać sprawę ( bo było minęło ). To dla wielu użytkowników, którzy nie byli, chcieli by kiedyś pojechać, dowiedzieli się o jakimś wypadku i mają obawy, dało by odrobinę poczucia bezpieczeństwa, że nie daj boże jeśli by się coś stało takiemu użytkownikowi na Waszej imprezie, to nie zostawicie go samego. Piszę to jak ja to odbieram, bo szczerze mam nadzieję, że gdy znajdę swoje 7er, będę miał możliwość spotkania się z Wami na zlocie.
P.S. A kłótnią dajcie spokój. Wytykanie sobie błędów ortograficznych jako linii obrony... no chyba jesteście dorośli. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
Ale o czym ma informować Zarząd Forum?
Jak możemy przeczytać z "artykułu" dopiero 20.12.2012 roku prokuratura skierowała akt oskarżenia do Sądu. Więc Zarząd ie chce wydawać wyroku przed wyrokiem Sądu. Zgadza się. Czynności prokuratorskie cały czas trwały, Zarząd nie mógł być informowany o szczegółach śledztwa, więc nie wypowiadał się.
Po wydaniu wyroku sądowego i po jego uprawomocnieniu, Zarząd na pewno wyda jakiś komunikat i poinformuje forumowiczów.
Do czasu wyroku Sądu będzie to tylko bicie piany.
Pozdrawiam.
@matraks & krzysiek7er
Koledzy - jedynymi świadkami całego zajścia są osoby biorące w nim udział !
Organy ścigania, osoby poszkodowane oraz sprawcy nie przekazały mi (współwłaścicielowi 7er.pl) na dzień dzisiejszy żadnych informacji o przebiegu tej sprawy.
Pan "redaktor" wie najwidoczniej więcej niż ja.
Jakich oświadczeń i informacji oczekujecie ?
proponuje zamknąć temat, było minęło, mnie tam nie było jak i na żadnym zlocie, nie miałem możliwości finansowych które by mi pozwoliły pojechać na taki zlot ale to chyba nie znaczy, ze jestem gorszy od VIPów, skupmy się lepiej na sprawach technicznych naszych śmigiełek i na np. Szlachetnej Paczce. Ta polemika do niczego nie prowadzi, ale kogoś poniosło zdarza się tacy są ludzie i ta dyskusja tego nie zmieni. Wesołych Świąt
Temat zdecydowanie do zamknięcia i jeden z użytkowników zdecydowanie do usunięcia z forum.Tyle w temacie.