Czyżby dopiero teraz chciał sprzedać ? ;)
http://otomoto.pl/bmw-740-il-C25019189.html
Wersja do druku
Czyżby dopiero teraz chciał sprzedać ? ;)
http://otomoto.pl/bmw-740-il-C25019189.html
XXXXXXXXXXXXXXX
Mod Edit"
Może byś się powstrzymał od tego typu komentarzy!!!!
Mi tam auto się podoba nawet,mimo że troszkę golas jak na 740iL
Za 30tys zl????
A ja nie uważam że to jakaś bardzo wygórowana cena. Widziałem, macałem i powiem tak: auto w stanie ogólnie BDB, niewytłuczone, niedawno malowane, nowy gaz, wypas może nie powala ale oferta według mnie godna uwagi.
Tez uważam że wygląda OK.To taki typowy przykład na ori stan bez żadnych zbędnych przeróbek no i nawet te felgi pasują do niej idealnie!
Twierdzisz że wystawiona tutaj przez naszego kolege mlodsza 750 za 19tys zl to wspomnienie?
chyba to nie Twoja sprawa za ile ktoś sprzedaje samochód, właściciel na tyle wycenia wartość, Tobie się nie podoba to szukasz tańszego, proste, nie ma o czym dyskutować
jesli ktos bardzo szuka Longa ktory nie jest 750 to oferta napewno go zainteresuje..
Cena niestety z kosmosu, za 29 tys zł nie do sprzedania, chyba że mega ktoś napalony bedzie
idąc takimi cenami ja za swojego longa e66 musiał bym 100 tys zł krzyknąć :D ale niech próbuje może znajdzie sie kupiec
z tym malowaniem nie do końca rozumiem po co, z tego co wiem wymieniał też zderzak podejrzewam jakies zdarzenie typu stłuczka
auto ewidentnie bite :D
Macie rację, najechał na niego walec drogowy, poważnie było o tym w telewizji :D pijany kierowca walca:no:
taaa jasne każdy odda ładne e-38 za 15k bo jest świętym mikołajem :))) Za 15 k cięzko ładne e-32 juz kupić te auta kosztuja komplet znośnych opon to co 2 sezony 2-4k a gdzie reszta????
No tak bo każdy kupuje do 15-20-letnich aut same nowe ASO części, zwłaszcza opony po 4k... Jak kupisz auto każdy powie że przepłaciłeś ale jak kolega sprzedaje to wszyscy stoją murem że cena ok i święte oburzenie jak to można pisać że za drogo.
Kto mając 29tys. na auto kupiłby tą biedniutką ale zadbaną 740iL z 98 roku ręka do góry. Za tą kasę w roku 2012 można mieć super stan z dowolnym silnikiem na wypasie w Longu. Zwłaszcza z zagranicy.
http://allegro.pl/bmw-e38-750il-long-i2474007303.html
http://otomoto.pl/bmw-740-bmw-e38-bi...C24808079.html
jakie części z aso chłopie ogarnij się komplet nowych opon firmy hankook czyli marki średniej kosztuje do mojego e-32 1600zł a wiekszość z Was ma szersze felgi i opony, a to, że Ty wolisz jeździć na starej łysej twardej oponie kosztem zajebistej felgi to nie moja wina ja pisze o auciew które jest utrzymywane na dobrych zamiennikach bez części z aso to i tak sporo wychodzi a co do kupowania opon uzywek to chwilowa oszczędność kasy wybulisz powiedzmy 600zł za 4szt i pojeździsz 1-1,5 sezonu ja wybule 1600zł i zrobię 3 sezony wex kalkuator policz i zobacz czy az tyle dokładam
Ale sie chłopy kłócicie zdzira by tak chcial ja bym tak chciał ale tak nie jest a dokładniej chciałbym żeby tak było że dając 15 tyś za E32 było niemal idealne chciałbym żeby byli na takie sztuki chętni. Tymczasem ładne E32 to powoli temat tabu to co powinno być normą nią nie jest mam tu na myśli dobrze pracujący silnik skrzynie wnętrze w dobrym stanie i blacharkę bez rdzy kupimy za 6k lub mniej jak ktoś ma szczęście, inny skolei ma pognitego trupa z turkoczącym silnikiem i złochanym wnętrzem i ceni 8k. Rynek dla seri 7 jest wąski nieraz trafi się coś naprawdę ładnego za 3.5 tysiąca a ludzie jeszcze stękają że nie ma gazu czy skóry. Ładne E32 czy też E38 trudno kupić ale i też trudno sprzedać a spieranie się że za mniej niż 15k trudno kupić ładne E32 czy też za 30k za e38 ze starszych roczników jest nieprawdą. Kilka razy wystawiłem swojego longa za 8900 miałem dwa telefony według mnie to była aż za bardzo przyzwoita cena jak za to auto i stan ale cóż tak to już jest widziałem wiele droższych egzemplarzy E32 lub w podobnych cenach a stan tych aut był przerażający i nawet nie bardzo była pewność czy opłąciło by to się brać na części za jakieś grosze.
ładne zdrowe e-32 za 6k??? pokaż mi takie a kupię jako inwestcyję 2 sztuki od razu alwe mam kilka warunków
1. brak rdzy
2. zdrowy motor
3. ładne wnętrze
4. brak wsiowego tunigu
5. opony minimum 6mm
6. sprawne całe ale to calutkie wypsoażenie
7 100% zgodność z vinem
8. brak konkretnych przeszłości wypadkowych nie mówię o małej stłuczce
panowie!
temat dotyczy e38 z ogloszenia nie udowadniania za ile kupimy e32 wiec tego sie trzymajcie
Kaczy czy ty każdy temat musisz sprowadzić do tematu o e32? Weź się chłopie ogarnij bo twoje posty są nudne jak flaki z olejem.
na to co ja napisałem styknie minimum 15k ale czy ja dużo wymagam nie napisałem nowych opon napisałem tak naprawdę esencję zwykłego seryjnego zadbanego niekombinowanego auta i tyle ale jak ktos juz napisał wróćmy do e-38