Następca F01...:D
http://img35.imageshack.us/img35/2708/calyobrazjpg.jpg
Skan z mojej gazetki...a artykuł pochodzi stąd: http://www.auto-swiat.pl/wydania/2812 ale jeszcze niedostępny...:p
Wersja do druku
Następca F01...:D
http://img35.imageshack.us/img35/2708/calyobrazjpg.jpg
Skan z mojej gazetki...a artykuł pochodzi stąd: http://www.auto-swiat.pl/wydania/2812 ale jeszcze niedostępny...:p
Nie za bardzo Jaguarowy z tyłu? (B 99)
Tylne lampy w 7-erach miały dotychczas dużą powierzchnię, a jeśli nie (E 65/66 przed liftem), to przynajmniej nie były wąskie.
Nie podoba mi się ta zmiana.
A Chris Bangle pomógł wyraźnie odróżnić BMW od konkurencji.
Podobać się nie musi, ale tamte BMW nie dały się pomylić z inną marką, co uważam za atut.
PS. Masz zgodę wydawcy na zamieszczanie skanu?
Bmw to już nie bmw znaczek tojoty czy hondy nakleić i by sie zgrało jedynie co to nerki niby harakterystyczne ale dawno w nowych modelach straciły harakter, F01 jest dużo ladniejsze ale i tak nie tak ladne jak E32.
ogólnie stylistyka powiedział bym ładna bardzo razą mnie niskie szyby jak w audi a3 aż głupio sie przez takie coś patrzy są wysoko ułożone i niskie. Irytują mnie też zbyt potężne nerki widok od przodu nasuwa na myśl jakieś hamskie kombi nery z nowych modelach bmw zamiast zdobić całość już ją szpecą F01 ma bardzo napompowany i nabrzmiały zderzak z grilem wygląda to nie naturalnie między nery a chłodnice można by wsadzić sarne.
Mod Edit: Ja już nie mam siły poprawiać Twoich postów!! Litości!!!
:suicide: oszczędź nam te głupie teksty. Już wiemy od dawna że twoja e32 bije każdą F01 czy jeszcze nowsze modele na głowę... :der: czy ty w każdej swojej wypowiedzi musisz nawiązać do e32? daj już sobie spokój,jest wiele miłośników e32 ale bez przesady!
Co do auta prezentowanego na skanie muszę powiedzieć że bardzo mi się podoba. Na żywo będzie masakra (w pozytywnym słowa tego znaczeniu :lol:)
Ładnie narysowany wózek mnie się podoba, ma swój smaczek.Oby to nie był samochód o programowanej trwałości jak wszystko teraz...
Na kolana od razu nie powala, trzeba sobie tylko zdać sprawę z jednej rzeczy: to jest póki co tylko projekt a do czasu wejścia wersji produkcyjnej to parę zmian jeszcze nastąpi i wygląd się zmieni.
Bardzo ładne auto tylko mi tył bardziej nowa A8 podchodzi, ale ogólnie ciekawe
Fajne autko, rysy jeszcze bardziej zadziorne jak w F-ce .
osobiście mi się bardzo podoba:D
Bardzo fajne i nie zapomnieli o V12, będzie 571 KM, 900 Nm i 9-stopniowy automat. Bajka:D
Cztery cylindry w 7er,jeszcze tego nie było :) Tylko czekać jak wejdzie 7er w wersji touring :)
Ładna ładna...a wracając do wypowiedzi kaczego...no dobrze,że tak kocha swoje e32...kupi e38 i będzie to najwspanialsze auto na świecie...potem E65...E66 itd itd...jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...Pozdrawiam.
Wczoraj dopadlem ten numer, ale jak mnie okladka zaskoczyla tak artykul rozczarowal.
Moze u konkurencji dowiemy sie czegos wiecej.
Fotki wnetrza, smaczki, gadzety ... Czym BMW chce pokonac rywali.
Kilka osób tu jest dokuczliwych i chcą zrobić ze mnie idiote robiąc z siebie idiote bo przeinaczają moje słowa i dokładają swoje robiąc zamieszanie, ale ok każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania ja nie mowie tu o swojej a o modelu E32 który jest doskonały stylistycznie i się wyróżnia inne modele tego nie mają ale żeby to zrozumieć trzeba mieć E32, A swoje E32 będę łatał i kleił ale na E38 czy nowsze nie zmienię. Ze względu na troskę e32 stoi w garażu dobre dwa tyg a teraz tłukę Ibize IV i stoi pod chmurką bo to nie klasyk ani unikat wiec nie szkoda.
Spieracie się a dla wielu E65 jest niemożliwe finansowo. Dobra ładne? ładne ale dla mnie bmw straciło charakter lata temu.
Rapik jakim prawem tu jestes i jakim prawem wypowiadasz się obelzywie na mój temat nie mając nawet pojęcia o jakim kolwiek 7er nie mówiąc już o posiadaniu, nie wiem kogo tu znasz będąc takim pewnym ale powinieneś być kulturalny bo nikogo nie obrazam i nie masz prawa obrazac mnie.Tu wielu nie wie kim jesteś ale ja wiem że miałeś byłeś z niego dumny i był dla ciebie bardzo piękny i szybki i nadal myślę że zasługujesz jedynie na KINGWAYa HOOLIGANa 4t. :lol:
jeśli przedni to tylko w hathbacku sam sie przekonałem że jednak może być, Jeździłem sedanami i kombi na przód to to się poprostu drogi nie trzyma i jeździ prosto zazwyczaj, długim i ciężkim 7erem ciężko by było jeździć z przednim napędem.
oj kolego wsiądz np. do A6 i powiedz że nie trzyma się drogi
Panowie temat dotyczy 7er nie audi i innych marek czy też wynalazków, Kaczy nie unoś się bo sam chyba pamiętasz swoje ech ach na temat iL które koło iL nie stało, więc powstrzymaj się czasami od komentarzy. To tak na marginesie i czytając Twoją wypowiedż na temat owej 7er też mi się nasuwa kilka komentarzy co do Twojej wypowiedzi ale raczej zachowam je dla siebie.
Wracając do tematu E32 i E38 już nie produkują więc pozostaje nam obserwować myśli i poczynania inżynierów w Monachium i cieszyć się, że owe poczynania ich dadzą nam tyle radości co z E32 i e38.
Kaczy,pier**** od rzeczy a najśmieszniejsze jest to że nie miałeś kilka miechów temu na E30 za 2,5tys zł (twoim zdaniem IGŁĘ).
Jeśli będziesz miał kiedyś dużo lepszy model bmw,i będziesz go użytkował kilka miesięcy/lat wtedy pogadamy o e32 (i proszę oszczędź mi głupiej gadki że nie będziesz miał tylko dlatego bo e32 to twoje spełnienie marzeń :sarcastic:). Ja np uważam że E32 to fajny wóz,i mi się strasznie podoba (dlatego swoją trzymam) ale do jazdy na co dzień się nie nadaje...poczekaj jeszcze jak będziesz miał inne wydatki niż 100zl na paliwo:D
no widzisz jakie mam wachania wczesniej nie mialem 2,5 a tera mam roczną ibize co prawda nie jest to drogie ale cos kosztuje ;] , no z tym sie zgodze bo coraz bardziej E32 jest eksponatem niżeli by samochodem do jazdy na codzien stąd też zazwyczaj odpoczywa choć i tak robi spore przebiegi. Wiadomo nowsze auta są inne całkiem inaczej jeżdzą lepiej sie prowadzą i wogule całkiem inny klimat zgadza sie Ale E32 ma w sobie coś co nie daje mi od niej uciec.Chociaż kilka razy chcialem to sprzedać to jak przyszło co do czego to pasowałem jak sie jeszcze raz pojawi na sprzedaż to bedzie wiadomo że mnie czymś wkurzyła :D
100 zł to chyba na tydzień nie wystarczy. obecnie gdybym musiał swoim dojeżdżać do pracy to wyjazd do domu i powrót to około 1000 km w obie strony licząc 10 l na stówkę (mam lekka nogę) to jest + - 100 l benzynki czyli jakieś 600 pln a gdzie jazda na miejscu a zakupy jak przyjadę do domu.
100zł to na dzień jest mało... za 100zł to ja robie średnio 90km. Ale dobrze jest paliwo tanieje :D może niedlugo będzie za 100zł więcej tymczasem moje 1.4 za 100 robi średnio 300km
ludzie:
1. OT jak mało gdzie
2. kaczy/maniac.... jak zwykle twoje posty nadaja się jako przykład: "jak nie należy pisać na blogach/forach"
3. nowe "7" jest o wiele bardziej zadziorne niz F01 i dobrze, bo pomimo że f01 jest całkiem fajne zwłaszcza na tle e65 to do charakteru e32/e38 mu daaaaaaaaleko!!!!, a tu fajna usportowiona spłaszczona linia i jestem dumny że Bayerishe M...... W.... wraca nieco mimo trendów do korzeni!!
4. co do R4 w 7er to nie jest to póki co postanowione wiec tematu nima :D
5. nowe v12 i jego parametry po prostu powalaja na glebę z takim przytupem ze nie wiem czy wstanę ;D ;D
6. i tak was lubię... póki co :D:D:p:p:cool::mad::109::icon_biggrin::D:D
Jezeli go nie zepsuja do tego 2015 roku to bedzie ogien a moje oko z modelu GC wroci znow na Fxx
przez te 3 lata cała linia może się zmienić .zobaczymy jak przyjmie się nowa s klasa .bmw będzie wiedzieć co się podoba a co nie
Gdyby Bóg popierał przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach.
Chyba tak to leciało:D