Był sobie Highline za grosze w Warszawie :-)
http://otomoto.pl/bmw-750-C16657412.html
Wersja do druku
Był sobie Highline za grosze w Warszawie :-)
http://otomoto.pl/bmw-750-C16657412.html
Fotele już bym z niego wydzierał :D +tunel
Jak bym miał blisko to pewnie bym pojechał oglądnąć !
Patrzyłem na niego rano, niestety brak luźnej gotówki tak to bym się nie zastanawiał.
ja może pojadę oblukać, jeszcze się jutro zastanowię :) wyposażenie lajtowe :)
był sobie ciekawe kto go teraz ma? wnetrze fajniutkie
Na pewno będzie dużo chętnych na pozyskanie tego środka.
Duży szacunek dla tego komu uda się przełożyć i uruchomić dodatkowy układ klimatyzacji wraz z osobnym IKHA, które ma Highline na tył.
Auto podobno trafiło na Mazury a cena okazyjna gdyż zostało ono przejęte za długi i właśnie tyle ten dług wynosił :-) Tak wynika z rozmowy ze sprzedającym. Ja żałuję tylko że to nie była wersja po Fl ;-)
Tak w ogóle to czy taki dodatkowy układ klimatyzacji idzie dołożyć do M60B40?
No ciekawe auto,zastanawia mnie tylko brak poduszek powietrznych we flagowym modelu bmw z 91r...no ale może taka wersja i juz :)
Jeśli chodzi o Highlinery to zazwyczaj nie ma poduszek dla pasażera ale przynajmniej kierowca ją miał, różnie to bywało. A może taka biedna bo przed Fl trudno powiedzieć :-)
Heh nie no bieda straszna :D chciałbym żeby moja była tak "skromnie" wyposażona :)
Poduszka pasażera na przykładzie MB W126 weszła do listy opcji w 1986, następnie w 1989 jako standard tylko do 560 SEL i jako standard do wszystkich wersji właśnie w 1991.
Rezygnacja z obu poduszek ma swoje uzasadnienie, ale powinna być odzwierciedlona w VIN pojazdu, zwłaszcza 750iL HL '91.
Jak na moje oko to byl dzwon i tyle hah, moge to nawet udowodnic :D
Faktycznie Vin pojazdu wiele by nam powiedział a tak pozostają czyste domysły. Być może nowy właściciel dołączy do naszego zacnego grona i wówczas poznamy więcej szczegółów na temat tego HL :-) No i znowu gdybanie ;-)
Fotele i kanapa już poszła za 450 zł właśnie dzwoniłem :)
Hmm moze i dla Ciebie nie jestem wiarygodny... trudno ale Lukasz daleko z Wawy do mnie nie ma
Leon po nowym roku jak byś miał chwilę to chętnie podjadę:) Kupiłeś do jazdy czy na części?
I znowu zagościł na Allegro :-)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1409707976
Za trójkę to jeszcze miałem ją brać, ale tysiak więcej już mnie tak nie pociąga bardzo ;)
Na forum zagości po raz kolejny :707:
oj, kurczę, weźcie mnie nie kuście bo na prawdę tu zawita :D mam na nią cho***ną ochotę :D
Jest w niej sporo do zrobienia ale jakby ktoś włożył w nią dosyć dużo czasu, serca i pieniędzy to byłby piękny egzemplarz :)
Troche pierdulek no i blacharka a ogolnie auto smiga aż miło :) dobrze ze przyszly roztopy :D
może może... jeden kocha E32 inny E38... Widac na mnie jeszcze nie przyszla pora choc z drugiej strony jak zostanie u mnie nie bede płakał, napewno nie sprzedam jej do rozebrania tylko innemu pasjonatowi marki
No i Włoszka znalazla nowego własciciela :( Oczywiscie nabył ją pierwszy klient ktory przyjechal ale tak to juz u mnie jest ze nawet sie nie targują :)
Auto na szczescie trafilo do pasjonata ma byc rozebrane do ostatniej srubeczki i robione od podstaw nadwozie piaskowane itd. gaz oczywiscie ma isc na smietnik
Jak ktos z okolicy mial by jeszcze ochote ją zobaczyc to do konca tygodnia auto pozostaje u mnie
Leon740i czemu wcześniej nie przyznałeś się że to Twoje auto?
No jak nie jak tak :) Zreszta jak widac auto wywołało raczej znikome zainteresowanie ludzi z forum, widac ciekawsze są zwykle wersje hah np. kolega ZOOFY jedzie dzisiaj po taka jedna :)
Zreszta moze to i lepiej auto przynajmniej trafi w dobre rece a nie na rozbiorke
No szkoda że nie udało mi się podjechać i zobaczyć...a może to i lepiej bo jeszcze miał bym jedną skarbonkę :686:
Niestety wiekszosc z nas wie ile trzeba włozyc w takie auto kasy by doprowadzic je do perfekcji a w byle jakim stanie to chyba nie ma sensu go trzymac, do tego sie to chyba sprowadza niestety.
Pewnie kiedyś bede sobie pluł w brode ze ją sprzedałem ale narazie nie mam aż tyle wolnej kasy... chociaz caly czas mnie to gryzie...
Może klient jeszcze sie wycofa hah :D
Mimo wszystko ja jednak na Twoim miejscu nie puszczałbym tego HL dalej. Zawsze możesz zmienić zdanie a sam dobrze wiesz że z czasem będzie ono tylko zyskiwać na wartości. No ale to jest tylko moje skromne zdanie :-)