Zamieszczone przez saulinek
witam wszystkich :)
co do kupienia auta za 4000euro to mi sie wydaje ze mozna cos kupic w miare ale trzeba sie liczyc z pewnym wydatkiem doinwestowania do tego auto.ja sam osobiscie przejolem auto od swojej zony bo szkoda bylo mi je sprzedac za 15000zl zreszta to i kupcow nie bylo za duzo na kupno jej bo byla z odbiorem w szwecji.wiec przywiozlem ja do polski i zaczalem doprowadzanie do stanu ze nie wstyd byloby ja pokazac .silnik i skrzynia biegow byla naprawde igla tylko zawieszenie i lakier.w szwecji tak sie nie odczuwalo zawieszenia ale po ostatnim badaniu technicznym wyszlo ze jest sporo do naprawy wiec zona postanowila sprzedac ale ze lista napraw byla spora to nawet nie liczylem ze w szwecji ktos ja kupi zeby jechac i od razu inwestowac kase ,ceny sa tam o niebo wyzsze jak w polsce przynajmniej godzina pracy w warsztacie.wiec postanowilem ze ja zabiore do polski i ja tu zrobie na tip-top.zawsze mialem sentyment do bmw wiec wielkich oporow nie mialem.cale zawieszenie zrobilem za okolo 4000zl tu dzieki dla trola za przednie mcpersony.zmienilem przednie tarcze,klocki ,koncowki ,wachacze przod,belka przednia itp .malowanie oprocz dachu 2500zl plus rozne mniejsze detale wyszlo mi okolo 7500zl.i teraz tylko zostalo juz jezdzic a jeszcze mysle o gazie koszt 3700zl dzieki nuef.chociaz jak ja jezdze a mam 44 lata bc pokazuje mi okolo 11,5 w miescie a w trasie okolo 9l.takze jak ktos ma troche rezerwy to moze sbie pozwolic na troszeczke zaniedbane auto i samemu pogrzebac a tym bardziej jeszcze jak ktos ma pojecie, znajomych to nie musi to byc tak drogo.z auta jestem zadowolony,wyjezdzam ze spokojnym sercem do polski a auto zostawiam pod opieke syna ,mam nadzieje ze jak wroce to nie bedzie powrotu do przeszlosci.hiihiihi.jak zrobie zdjecia to wrzuce na stronke soon.O jeszcze mam pytanie moze jest ktos zainteresowany lub ma znajomego kogo interesuje Ford Explorer Sport rocznik 2000 z gazem sekwencja,orurowany ladnie itp.zdjecia tez moge zapodac cena chyba przestepna .sam sprowadzalem z usa.pozdrowienia wszystkim oraz dla trolu.krzywego i neuf-a/