Wielkie dzięki Adasio - naprawdę dużo mi pomagasz, choć mam NIE MAŁO pojęcia o E65, to i tak to nie to samo co rada kogoś kto sam posiada takie auto i go użytkuje na co dzień.
Tak, posiada to wszystko właśnie, także naprawdę nie jest tak źle. Tylko właśnie nie wiem jak to jest z tymi opłatami, ile mam czasu na ich zrobienie? To znaczy, jak długo mogę jeździć bez opłacenia samochodu?
No i przede wszystkim, te koszta opłat, sprzedający mi mówił że to wyjdzie w graniach 5tyś, ale w tej kwestii muszę mieć 100% gwarancje ile wyjdzie żeby mi się kalkulowało z LPG i jaką kolwiek inwestycją gdyby auto tego potrzebowało. Bo może się okazać że opłaty wyjdą 8tys a to mi się już absolutnie nie opłaca.
Druga sprawa, codziennie po kilka razy przeglądam allegro, nie ma nic co by zrobiło na mnie wrażenia w graniach 50-55tyś.
http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - Jeszcze to mi się rzuciło w oczy - po opłatach, możliwość założenia LPG na miejscu, dość dobrze wyposażony - lodówka, wentylacja, sterowanie głosem, plus dodatkowo pewnie to wszystko co posiada tamto auto z Włoch.