I wg Ciebie e38 i e39 w świetle tych parametrów co podałeś nie różnią się od siebie?
A tak a propos to jesli chodzi o wciąganie to zmień dilera albo lekarza psychiatrę bo obaj Cię okłamują :)
Wersja do druku
I wg Ciebie e38 i e39 w świetle tych parametrów co podałeś nie różnią się od siebie?
A tak a propos to jesli chodzi o wciąganie to zmień dilera albo lekarza psychiatrę bo obaj Cię okłamują :)
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, proste :)
Nie sądzę, by na miejscu było wytykanie na forum miłośników tego modelu, że auto chu.jowe bo podłokietnik trzeszczy. Jakoś kanclerze i prezydenci w latach 90" nie narzekali. Fakt że coś za skrzypi ale weźcie pod uwagę że auta przejechały paręset tys km, wpadały w dziurę w jezdni lub wyboje pare tys razy, tyle samo ktoś trzaskał drzwiami lub opierał się o podłokietnik, to ile ma to jeszcze wszystko wytrzymać.
Polecam na YT kanał autocentrum, tam Zachar testuje auta, jednym z testów jest ciągnięcie za wew. rączkę drzwi, kur.wa prawie każde nowe auto trzeszczy w tym miejscu.
Dlaczego v8 nie jest warty uwagi? Z braku wyposażenia czy coś?
ADASIO- ja nie potrzebuje dopalaczy w przeciwieństwie do innych.
Oczywiście, ze sie roznia, ale sa podobne.Szczegolnie jesli chodzi o ilosc miejsca z tyłu, krotkie e38 naprawde nie ma sie czym chwalić.Zeby nie było, ze mi to przeszkadza bo mam 2m wzrostu, wrecz przeciwnie jestem raczej sredniego wzrostu i jesli fotele z przodu są "zlamane mocno w połowie" to brakuje miejs na kolana, ogolnie na nogi.Poza tym przyciski, sterowanie pierdołami jest takie samo jak w e39.Tapicerki, plastiki z tego samego materiału.Delikatnie zmieniony tylko kształ deski rozdzielczej.
CHIKEN-jesli ktoś kupuje e38 z mysla ciąglego tyrania i pozniejszej sprzedazy jest OK.
ALEE wg mnie jak ktoś myśli przyszłościowo i liczy na wzrost wartości i pewien zwrot inwestycji to takie 750 w individualu jest raczej najlepszą opcja.W środku daje jakąs tam namiastke luksusu przez dodatki drewniane i skóropodobne poza tym v12-wiem, ze jest slabszy od v8 w manualu, ale to topowy motor, najlepiej wywazony, najcichszy itp.Chodzi mi tylko o to.
Wku...iłeś większość posiadaczy 7er a nie czytałem co było po twoim poście. Impex w 1994 roku BMW wypuściło takiego kozaka że konia walą do dziś, a ty mały człowieczku co potrafi najwyżej z rana brzydką kupę uwić piszesz takie pierdoły. No ja bym ci bana wj...bał raz cak cak.
To jest ten właśnie brak L za ostatnią literką :D Przesiadając się z E39 poczułem różnicę, choć wolałem wersję L
Literka L mnie wogole nie interesuje. Zagladam do tylu tylko jak sprzetam auto... z przodu jest tak samo. Mam 194cm wzrostu i za kolkiem najlepiej siedzi mi sie w e38.
Jakby zebrac wszystko co tu jest wypisywane to dojdzie sie do wniosku ze e38 to tak naprawde e36 w longu lub e39 ze zmieniona deska. Matiz w kombi albo nie wiadomo co jeszcze.
Kazdy jezdzi czym chce i kazdy lubi co chce. Ja uwielbiam 7er dlatego jestem na tym forum i akceptuje wady swojego samochodu bo zalet ma niewatpliwie wiecej.
Wracajac do tematu uwazam ze jakosc wnetrza w e38 jest bardzo dobra. W a8 z tym samym nalotem przyciski sa powycierane a wnetrze wyglada na bardziej wyeksploatowane.
Do passata nie porownuje bo to profanacja.
W mercu dobre materialy ale klimat merca mi nie pasuje a poza materialami sam wyglad jest dla mnie do bani.
Jutro moge walnac fotke fotela kierowcy w e38 740 mojego dobrego znajomego. Wg ews i lcm ori przekulane 980tys km. Kupil z licznikiem 270tys. Siedzenia sa ori z tego rocznika co auto nie malowane. Nowe nie sa ale wygladaja calkiem ladnie i sa potwierdzeniem ze materialy sa na wysokim poziomie.
Pzdr
Jak tam? Ochłonęliście już?