Opinia każdego jest wartościowa, ale niestety nie wygra z większością :D Tyle w temacie :D
Wersja do druku
Opinia każdego jest wartościowa, ale niestety nie wygra z większością :D Tyle w temacie :D
Tu nie chodzi o wygraną ale o sposób w jaki impex wypowiada się o E38 :) Bo wiadomo, że E38 swoje wady ma i nikt tego nie neguje. Lecz wady o których pisze impex nie skreślają E38 z listy najciekawszych aut :)
Nie chodziło mi o wygraną :D Ma wady jak każde inne auto. Gdyby te wady decydowały o zakupie auta to nikt by ich nie brał :D Sam autor z jakiegoś powodu je zakupił
Mi się wydaje że impex ma coś nie tak z myśleniem...
Zaczeło sie od tego individuala z legnicy.
Generalnie "zwykle e38 np takie 4.0 z podstawowym wyposazeniem naprawde dupy nie urywa tzn kazdy kto sie nie interesuje motoryzacja np nie rozrozni e39 od e38, z racji rozmiarów i ogolnego wyglądu np wnętrza, plastik itp.
Mi chodziło o to, ze głownie model v12 jest warty uwagi z racji tego, ze to juz stare auto wymagające nakładow i wg mnie tylko 750 jest warte pakowania kasy w sensie renowacji.Na starcie v12 vs reszta oferuje ciut inny wygląd wnętrza i mając do wyboru kupno poobklejanego carbonem individuala albo v8 w podobnej cenie wybieram 750.
No Kaczy to już całkiem pojechał po bandzie :D
ADASIO Ty tutaj najwięcej wciągasz-wciągasz za wszystkich po kolei.Naucz się naprawde czytać ze zrozumieniem-oczywiście, ze odrozniam te modele, chodzi mi głownie o podobienstwa wnętrza, ilośc miejsca i ogolnie bryły auta.
ja w minusach BMW nie jestem za dobry, ale jak juz wracam do tematu posta to za najwiekszy badziew uważam te plastkowe obudowy foteli, szczegolnie przy sterowaniu alektrycznym, taka "wydmuszka" co łamie sie na potegę, jak ja jezdze to OK, ale tylko kogos powioze to zaraz mam połamane
Nie oszukujmy się, najlepsze auta to były Mercedesy W123.
Podłokietnik nie skrzypiał - bo go nie było
elektryka się nie psuła - bo jej nie było
silniki były wieczne bo były proste - więc się nie psuły
drzwi się otwierały bo nie miały 5 rodzajów uszczelek i nie zamarzały
Ale takie podejście to jak porównywanie miecza do karabinu i narzekanie że miecz lepszy bo niezawodny...
Każde auto ma inne wady, narzekanie że E38 jest słabe jest bezprzedmiotowe, bo generalnie to auto jest słabe, tyle że w podobnym roczniku cenie i wyposażeniu lepszych jest niewiele lub w ogóle.