Zmień dilera kaczy ,aleś doje...ał :painkiller:
Wersja do druku
Tak czytam ten temat bo wypowiedziałem się na początku z ciekawości jak się rozwinie :)
i po pobieżnej ( bo niektórych postów nie da się czytać) ze względu na bełkot i debilizm kapiący wręcz z nich, analizie wątku stwierdzam jedno
KUPTA SE LUDZIE ROWER :)
Skoro dla WAS auto klasy e38,e32 czy e65 to tandeta,szmelc, i ogólne G... :) I to taki tani z Biedronki za 200 zł maks :)
Po jaką cholerę narzekacie jak sami za własne pieniądze (pewnie ciężko zarobione) :) bo po klasie wypowiedzi ministrami nie jesteście :) więc tylko łopata :) kupiliście te auta a teraz wieszacie na nich psy???
To tak jak by kupić piwo TYSKIE wypić je a potem narzekać że było nie za dobre :)
Ludzie znacie przysłowie - WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY? Chyba nie, bo teraz żal do całego świata
Skoro tak uważacie to d... ruszcie i do inżynierów z BMW jedźcie i im to powiedzcie że szajs robią to się "HANSY" z Polaczków pośmieją :)
a nie siejcie HEJTY na forum, zwłaszcza że macie się za fanów czy fanatyków marki - chyba marki Daewoo :) bo na pewno nie BMW :)
Dla mnie takie narzekanie ma wg mnie jedną podstawę - kupiliście auto za grosze i teraz Wam się wszystko wali na łeb i macie pretensje do wszystkich o wszystko :)
Pocieszające jest to, ze są jeszcze tacy obiektywni ludzie jak ADASIO, ktorzy oczywiscie czytają kazdą wypowiedz ze zrozumieniem i wyciągaja odpowiednie wnioski z każdej wypowiedzi.
Kto tutaj napisal, ze wszystko sie wali na łeb na szyje itp? Ja tutaj ani razu nie poruszyłem kwestii mechaniki, prowadzenia itp.Stwierdzam tylko oczywiste fakty, ktore wystepuja w kazdym e38 nawet w takim w 90 latach w salonie.
Co do tego kto za ile kupil to powiem tak-zaplacilem malo fakt, ale kupiłem auto rozbite czy to jest tak ciezkie do zrozumienia? Nie mam zajechanego auta, jestem pewien jego stanu, przebiegu itd.Te rzeczy ktore wymieniłem wystepują w kazdym e38, a czy ja zachowam to auto czy nie to jest to tylko moja sprawa.
Dodam, ze nie oplaca mi sie tego auta sprzedawac, a bede narzekać bo mam takie prawo.
Każde????
To Ty każde e38 widziałeś??? GRATULACJE chłopaku :)
A widziałeś posty innych userów co piszą że u nich nic takiego jak u Ciebie nie występuje? Czy skupiłeś się tylko na pisaniu w złym świetle o e38?
Jak dla mnie dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu bo po prostu Twoje argumenty do mnie absolutnie nie trafiają i tyle
Równie dobrze można napisać że każdy Mercedes jest biały i taka sama to będzie prawda :)
A narzekać sobie możesz do woli
PS
zagadaj do usera RIKI - on sieje hejty na e65 TY na e38 zaraz się pewnie debil co narzeka na e32 znajdzie i mamy komplet :)
Tak jestem pewien, ze kazde.Jesli radio jest wylaczone i ruszasz reka na podłokietniku to jak dla mnie jest to bardzo irytujące.
To po jakiego ch... masz to auto?
Sprzedać go nie chcesz bo takiego trupa nikt by nie kupił HA HA HA - proste :)
Więc lepiej popisać jakie to złe auto :)
Założę grupę HEJTERZY forum i Ty i Riki macie tam honorowe miejsca :)
Nie neguje, ale też może mieć wpływ na problemy jakie posiadasz...Cytat:
Co do tego kto za ile kupil to powiem tak-zaplacilem malo fakt, ale kupiłem auto rozbite czy to jest tak ciezkie do zrozumienia? Nie mam zajechanego auta, jestem pewien jego stanu, przebiegu itd.
Po ch... to krasnal w wodzie stoi
Jak zwykle masz racje ADASIO :))
Na Twoje pytania masz odpowiedzi wyzej, ale jak zwykle kłania się czytanie ze zrozumieniem niestety....