najgorsza sprawa z tymi zamiennikami.
to się tyczy też leków...
Wersja do druku
najgorsza sprawa z tymi zamiennikami.
to się tyczy też leków...
Zupełnie nie tyczy się to leków. Zamiennik to lek tylko o innej nazwie ale o tej samej substancji leczniczej , np. : Naproxenu występuje pod postaciami leków takich jak :
ANAPRAN
NAPROXEN
Apo-Napro
I tutaj nie ma orginału :) :) :)
Co najwyżej premier może posądzić mnie o avatara na 7er.pl , chociaż mimo, że wredne oczy mało widać ale nie moje :D
Pamiętam jakieś 8-9 lat temu głośne nagonki Policji na domy i sprawdzanie nielegalnych płyt czy gier. Jaki to był popłoch. U mnie na wiosce wszyscy wyrzucali do kosza wszystkie nagrane przez siebie płyty :D
Popłoch był jakieś 2 miesiące potem sprawa przycichła. Oczywiście nikogo nikt nie nachodził ale plotka zrobiła swoje.
Myślę, że tutaj będzie podobnie. ;)
A co do praw autorskich to spróbujcie wrzucić na youtube jakiś filmik z podkładem muzycznym- jakiegoś znanego zespołu.
Czy będzie dostępny mimo, że ACTA jeszcze nie funkcjonuje? Nie.
ACTA wywołała to co wywołać miała ,czyli ogólne poruszenie ,tymczasem mało się mówi o rzeczy bardziej istotnej ,i taki chyba był cel tego zamieszania ,chodzi mi o rozszeżenie uprawnień dla NIK ,bo temat nagle przycichł z powodu ACTA ,włos się jeży http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...ze_dna___18590 a jest tego jeszcze więcej :(
też jestem tego ciekaw
A co ma zamiennik z licencja produkowany przez legalna firme ze wszystkimi pozwoleniami i oplacajacej wszystkie podatki z zawszonym zlodziejem kopiujacym muzyke i sprzedajacym na jakis stronach typu Megaupload?? Co Ty za bzdury pleciesz? Czekolade tez bedzie mogla produkowac teraz tylko jedna firma? Chleb tez tylko z jednej piekarni bo przeciez z innych to juz beda podrobki? Mylisz pojecia. Pomerdalo Ci sie podrabianie produktow z wolna konkurencja... To juz jakas paranoja nastapila :)
A co do filtrowania takich frajerskich stron jak Fejsbuk, Nasza klasa czy Tlitter to o co chodzi? Uzytwownicy boja sie, ze nie bede mieli prywatnosci? Przeciez to cale towarzystwo samo daje zdjecia przy swoich wypasionych furach, pieknych domach i wspanialych wakacjach na KAraibach, frajerstwo podaje nazwiska, daty urodzenia, adresy zamieszkania i nr telefonow... Chwala sie gdzie pracuja, z kim pracuja, ile zarabiaja... Informuja wszystkich gdzie chodza do kina, kiedy ostatnio byli odwiedzic bacie na Mazurach i kiedy ich dzidzius ostatnio robil kupke... A teraz chca prywatnosci?? we lbach sie juz poprzestawialo tym krzykacza od tego netu ;) Nie mam konta na zadny z tym portali wiec nie mam problemu.
Zabawni to sa dorosli faceci, chodzacy po ulicy wieczorem w maskach klaunow... Ostatnio tych klaunow pelno sie szlaja... Cyrk przyjechal do Poznania i Kielc? I dlaczego ci panowie w tych maskach tak demoluja miasta?
trzeba, trzeba... Bo zwariujemy niedlugo :)