Montuje ze skrzynia ale moja moglbym sprzedac.. wszystko z nia ok tylko jak wlacza 5 bieg to minimalnie obroty wchodza o jakies 200obr/min w gore podczas przelaczania biegu.. jezdzilem tak rok i zadnych innych rzeczy ani zmian..
Wersja do druku
Montuje ze skrzynia ale moja moglbym sprzedac.. wszystko z nia ok tylko jak wlacza 5 bieg to minimalnie obroty wchodza o jakies 200obr/min w gore podczas przelaczania biegu.. jezdzilem tak rok i zadnych innych rzeczy ani zmian..
eh gdybym wjechał w kałuze pol roku temu to bym od Ciebie kupił.. ;)
Załącznik 6009
Dla wszelkich niejasnosci zamieszczam (pożyczone) zdjecie umiejscowienia dolotu powietrza do filtra/filtrow w E38
Pozdrawiam J.
To właśnie mniej więcej był taki poziom kałuży.. Jeszcze jadący przede mną samochód wytwarzał "fale" które uderzały w mój samochód...
Ps. Silnik w trakcie wymiany. Niestety u mechanika, bo sam mam za mało czasu.. :(
U mnie jest dodatkowa rurka, która zasysa powietrze z przestrzeni błotnika. Rodzi się pytanie, czy wszystkie E38 taką mają -- a jeśli nie, to czy ona zapobiega zassaniu wody
Załącznik 6017
A tu jej umiejscowienie w błotniku - jak widać wlot powietrza jest pod wodą gdy sięga ona do górnej krawędzi zderzaka
Dodatkowa rurka znajdzie się pod wodą, gdy sięgnie ona górnej krawędzi reflektorów.
Załącznik 6018
ja tego nie mam widocznie po lifcie coś zmienili bo nie ma nawet wejścia na takie coś u mnie mam m60b40 95r.