Yaro, no i udało się :-) Szkoda, że szybko robi się ciemno i jest zimno, bo żwirek przy narodowym ma swój klimat. Oby do wiosny :-)
Wersja do druku
Yaro, no i udało się :-) Szkoda, że szybko robi się ciemno i jest zimno, bo żwirek przy narodowym ma swój klimat. Oby do wiosny :-)
Musiało się w końcu udać :-)
Fakt, że jak oglądałem fotki, to te ze Stadionu robią lepszy klimat :-), ale najważniejsze, że spotkania zachowują ten sam klimat...fajną ekipę udało się nam zebrać.
I czekamy jeszcze na chętnych na regularne spoty. Podaję listę i dopisywać się :-)
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
5. Chiken
6. mario80
7. Mat88
8. borowik
9. grabol
10. BartekMW75
11. Danand1
Jak kogoś pominąłem to sorki...i niech się dopisze :-)
Super macie te spoty ,szkoda ,że tak daleko:eyebrows:
Elvis widzę że Wy Ślązaki też nie próżnujecie...:-) No szkoda że tak daleko no ale cóż....Może na wiosnę uda się coś wymyśleć jakoś tak w połowie drogi....
A teraz nasze tematy. Z racji tego że mnie nie było ostatnim razem to zacznę temat kolejnego SPOTA!!!!!!!!!
Co myślicie o środzie 11.12.2013 roku godzina 19 lub 20 tam gdzie ostatnio. Czekam na wasze propozycje co do daty itp.....
1. MC1
Ja to zawsze chętny, środek tygodnia więc robić też nie ma co - ja się piszę jeśli będzie większa grupka :)
Panowie, ja tak nieśmiało proponowałbym raczej 18.12? Co Wy na to? Maciek, pasowałoby Ci?
Też myślałem o 18 ale pomyślałem sobie że to już bardzo blisko świąt i nie każdemu może pasować bo przed świętami jest trochę zamieszania....Jak dla mnie może być 18 tylko niech reszta EKIPY się odzywa co i jak....Postarajmy ustalić się coś nie co wcześniej wtedy każdemu z nas będzie lepiej dopasować plany życiowe do spota :-). Piszcie propozycje.....
Mi zarówno 11 jak i 18 może być, ale czy jest sens robić listę za każdym razem??
Wg mojego doświadczenia jest sens. Wiele osób przyłącza się do spotu widząc długą listę chętnych. jak to działa?....sam nie umiem tego wytłumaczyć :-) psychologia tłumu ? :-) ale działa,a poza tym widać, że coś się dzieje w temacie,a to też jest ważne. Takie jest moje zdanie, ale inni niech też się wypowiedzą
Paweł myślę że jest sens robić listę, Yaro to dobrze opisał dlaczego.....Ja dodam od siebie taką myśl że dobrze jest wiedzieć kto będzie na spocie i ile będzie samochodów, wydaje mi się że wpisanie na listę powoduje dodatkową mobilizację żeby się jednak pojawić. A samo wpisanie się do listy to nie jest aż taki wielki problem który zajmuje dwie godziny i jest trudny do wykonania. Także każdy oczywiście zrobi jak chce a ja mam takie zdanie. Podsumowując chodzi o to aby stworzyć jak największą silną EKIPĘ....
Dobra .....Panowie 11.12 czy 18.12? Pisać, co komu bardziej pasuje i kto chętny.
Na razie mamy:
1.MC1
2.Patromierz
3.Paweł88
4.Yaro
Też się dopiszę. Mi pasuje 11 i 18. Więc z tym nie ma problemu. A jedynym wyznacznikiem, czy się pojawię, czy nie - jest pogoda - deszcz lub śnieg i odpadam.
1.MC1
2.Patromierz
3.Paweł88
4.Yaro
5.mario80
Skoro większości osób pasują oba terminy, to proponuję zrobić ukłon w stronę Maćka i umówić się na 11.12 (nie będzie musiał kombinować z pracą).
Koledzy wpisani na listę chętnych na regularne spoty, co z Wami? Czemu taka cisza ????
Dzięki Yaro :-) innym kolegom również dzięki jeżeli zaakceptują 11.12.
Mimo śniegu i wichury koledzy wpisujemy się.....Jak ktoś oszczędza Bunie (w pełni to rozumiem mi też by było szkoda tyrać w taką pogodę E32) to ja deklaruję się że mogę zabierać ze strony praskiej Wawy ludzi z EKIPY po to żeby i tak się spotkać i pogadać. Oczywiście stronę praską rozumiem aż do Otwocka.....i tak będę stamtąd jechał. Jak by co to piszcie...na PW bądź tutaj.
Koledzy, jutro już 10.12. Nikt więcej nie szykuje się na spot 11.12 ?
EDIT: Ja p.......lę, ale Was ciężko rozruszać
Yaro ja też cały czas tak patrzę i czekam aż ktoś się wpisze i chyba prędzej się ociepli niż coś się ruszy. Po tamtym spocie co mnie nie było :-( myślałem że coś się ruszy a tu ch... du... i kamieni kupa.
No nic to jutro może na 20 tam gdzie mnie nie było.....
Moje auto chwilowo jest w naprawie, ale na spota jak najbardziej wpadnę, tylko, że autem trochę innej klasy :laugh:
U mnie ani 11 ani 18. W obu przypadkach robię do późnej nocy:(
Szkoda, może mi się kiedyś jeszcze uda wpaść...
Szkoda Qba, że nie masz czasu. Miałem nadzieję, że wpadniesz :-)
Dobrze bo to już dzisiaj, także czas na konkrety. Godzina 20, Tesco przy Fieldorfa parking podziemny. Koledzy którzy się nie wpisali na żadną listę a mają czas niech też się pojawiają. Ja będę tak czy siak nawet jakbym miał być sam (taka samokara za ostatni raz :-) )A co do frekwencji to podsumuję po spocie.....
Nie no, sam nie będziesz....ja przyjeżdżam :-) Ale uprzedzam - samochód mam usyfiony, a nie mam czasu wpaść na myjnie :-(
qba, spoty planujemy mniej więcej co miesiąc, więc kiedyś na pewno się załapiesz :-)
Paweł88 - dobrze, że wpadniesz, mniejsze znaczenie, że inną furką
Zaraz, zaraz.... To nie na 19.00???? Tak miało być. Myślę, że 20 to już trochę późno...
W sumie późno, ja też bym wolał na godz. 19. Maciek, dasz radę?
Podjedźmy na 19. W razie czego na pewno postoimy do 20
Oficjalnie : Tesco przy Fieldorfa (parking podziemny - wjazd od ul. Perkuna) godz. 19
MC1 powiadomiony :-)
Czekamy na wszystkich chętnych. Do zobaczenia
Pracy tyle że na spot ciężko się załapać.
godz 19 dla mnie za wcześnie, ja jadę tam 1,5h. Fieldorfa to koniec świata :smile:
Może wpadnę...
Pytanie, może ktoś ma mapę najnowszą do przetestowania? 2012r?
Jak dam radę to minimum 20.00
Trwa spot, a ja siedzę w robocie. No trudno, może nastepnym razem mi się poszczęści.
Noooo chłopaki żyjecie w fajnym świecie że czas Was się nie ima......
Były cztery BESTIE i pięciu kierowców, zapewne niedługo pojawią się zdjęcia. Lista obecności: MC1, Yaro, Patromierz, Mario80, Pawel88 pojazdem z czterema pierścieniami z przodu......:-). Pzdr.
Spot jak zwykle na poziomie. Jednym z punktów spotu było organoleptyczne :-) porównanie jakości dźwięku w systemach Hifi (e38), DSP (e38) i Logic7 (e65) przy zastosowaniu tego samego utworu :-). Na parkingu spotkaliśmy dwie e38 z poza forum. Właściciel jednej z nich bał się przyłączyć do spotu, stwierdził, że na razie on tylko czyta forum :-) Pozdrowienia dla Niego jeśli to czyta i zapraszamy następnym razem. Właściciel drugiej tak był zaabsorbowany swoją siudemą, że wraz ze swoimi kolegami nie zauważyli czterech 7er stojących koło siebie (mimo, że zaparkował blisko nas :-)) Foty w weekend.
Dokładnie. Test nagłośnienia zaliczony :-) Swoją drogą Logic 7 mnie powalił i chyba nie tylko mnie. Po właczeniu utworu w tym samym czasie skwitowaliśmy z Patromierzem jego jakość jednym krótkim słowem :-D.