Panowie to w końcu jak z tym malowanie doszliście jakie kolory i ile razy bo ja czytając się pogubiłem niby 2 a jednak 3 malowania cholerka trudny temat ale do "dogadania" :D:D:D :P:P:P
Wersja do druku
Panowie to w końcu jak z tym malowanie doszliście jakie kolory i ile razy bo ja czytając się pogubiłem niby 2 a jednak 3 malowania cholerka trudny temat ale do "dogadania" :D:D:D :P:P:P
Nawet jak auto jest OK to podejzewam, że jak przyjedzie klient i obleci ja miernikiem i braknie mu skali po tych "X" warstwach lakieru, to będzie miał sporą rozkminkę co się z tym autem działo. Tłumaczenie, że kolejni właściciele nie mogli się zdecydować jaki kolor wybrać może nie wystarczyć, większość pewnie uzna że ładny ulep jakich nie brakuje.
Po tym temacie auto raczej nie do sprzedania. Chyba, że znajomy znajomemu... Alpina - to już powoli robi się nadużycie.
hehe ale was żal za dupe sciska, bo ktos przemalowas sobie auto to juz ulep.... przyjde kiedys na zlot z miernikiem to zobczymy komu zabraknie skali,
xaser, auto bylo raz pomalowane na czerwono, pozniej na niebiesko, to tyle
tuczi a ogłoszeniodawca o niczym nie zapomnial, jesdt telefon wiec mozna dzwonic i przyjechac i obejzeć, nikt nie ukrywał,
Bezi niestety nie masz racji :)
Widziałem to auto na spocie 7er w augustowie zanim dołączyłeś do klubu 7er. Tu masz link do krótkiego filmu z tego właśnie spotkania https://www.youtube.com/watch?v=OC7nkFUVAsA.
Auto było ori zielone takie właśnie jak na filmie. Potem Łukasz vel Neuf przemalował ją na czerwono a potem niebieski. Nie były nigdy dwa razy niebieska.
Na zlocie w sulejowie 2009r również była zielona. Dopiero przed V zlotem pomalował ją na czerwono i na tym zlocie byłem z nim i z sylwiek7 na dniu otwartym. Pamiętam że została pod blokiem u Sylwka a na dzień otwarty pojechaliśmy Sylwkową 740i.
Szkoda że wpadł na taki pomysł czerwonego auta bo przed malowaniem z tego co pamiętam wyglądała na prawdę dobrze i zdrowo.
Nie mam najmniejszego powodu do żalu, stwierdzam po prostu fakt, jak większość ludzi podchodzi do takich spraw.
Widzę, że strasznie cierpi twoja duma jak ktoś komentuje auto które znasz i przy którym pewnie coś robiłeś. Skoro jest wszystko OK to po co się tak spinasz ? Olej temat i będziesz zdrowszy.....
Dzuda pewnie masz rację.
Myślałęm że kolejność kolorów była : niebieski, zielony,czerwony, niebieski.
Mogłem się mylić. Wiedzę czerpałem z profilu Łukasza na fejsie.