Zamieszczone przez
Wierzbik
lekki wyciek ze skrzyni automatycznej, skrzynia nie szarpie nie rwie nawet przy szybkim przełączaniu i redukcji, ale olej leje, dynamic drive cały mokry jeździłem po rondzie ze 3 okrążenia światełko nie zapaliło się jeszcze ale już się poci dość mocno. Nightvision kamerka włacza się ale szkło z przodu jest jak papier ścierny 20 i wydaje mi się że przez to nic nie widać. dojechałem 500 km i dzis rano odpaliłem pokazało mi małą ilość płynu chłodzącego. Wiatrak od chłodnicy nie włączał sie. Webasto jest zablokowane ale może przez brak prądu bo rozładowała im się na placu. Klapa bagażnika otworzyła sie 3 razy i już się nie otwiera. otworzyłem półke tam gdzie dvd i gps i jest na dole mokra od płynu hydraulicznego. Ogólnie widać po niej trasy, lakier nie jest pierwszej świeżości, mikro ryski dość sporo, kilka odprysków, zderzak przedni ze dwa razy spawany i już taki pomęczony jest trochę. Po drodze oberwała się osłona skrzyni biegów ta pod spodem (przy 210km) okazało się że miała jeden wkręt od gipsu z przodu... troche się ułamała na niektórych śrubach ale może ja przykręcę a jak sie nie uda to będę szukał używanej...
na komputerze wywaliła dość sporo błędów, ale w większości związanych z ładowaniem... wykasował no i zostały błedy filtr cząstek stałych brak, webasto zaryglowane, wiatrak nie kręci,brak żarówki w tylnej klapie prawej...
Aha i ma podobno dość duży pobór prądu na postoju.
Silnikowo ma założone "polskie" klapy, trochę się gdzieś tam poci
Ale...