Eeee terroryzować mnie tu chcą kurcze ja Was sterroryzuje :P :D
A tak serio sprawdziłem ostatnio Irku i na konsoli mam literkę M a po przesunięci na nią włączył się tryb zimowy hahaha czyli ktoś chyba plastik sobie zmieniał kiedyś hehehe
ale mnie to bardzo cieszy zacząłem się mniej bać zimy choć, żeby to auto było słabe ruszając z 2 biegu to bym nie powiedział :]
Co do bania sie automatu w 740, żeby naprawa syzła z 4-5 tysięcy to by musiały poleciec chyba wszystkie lementy w skrszynia zazwyczaj starcza około 2,5 do max 3 tysięcy i mam skrzynię jak nówkę
a w manualu co kupisz na dzień dobry sprzęgło możesz z dociskiem zmienić wątpię czy 1 tysiąc starczy a dwumas też występuje w manualu i kosztuje następne 1,5 koła :)
W życiu nie kupiłbym 3,0 z obecna wiedza, koszty serwisu te samo co w 4,0 a mocy spooooro mniej :) Dla przykładu ja ostatnio obrobiłem E-38i o mocy około 205KM to teraz spróbuj wywinąć taki numer 730 :) Mina kolegi z 3er bezcenna :)
A jak chcesz kłaść gaz to tym bardziej 4,0 o nie odczujesz tego, że pali raptem te 3 litry więcej lpg jak 3,0.
Po mieście jak ktoś tu napisał jeździsz sobie spokojnie do 2000 RPM i nie jesteś zawalidrogą.
Aczkolwiek jak szukasz E-32 740iA w perfekcyjnym stanie za 7 koła to współczuje wydatków na auto :( Bo w tej cenie to można kupić aby sam silnik i skrzynie jak są w dobrym stanie :) Te auta maja teraz cenę bo są bardzo popularne do swapów :)