To w takim razie 90Ah spokojnie może być.
Wersja do druku
Dlatego właśnie taki zakupiłem stąd moje zdziwienie, że za duży, pewno do standardu bez S571A kupił bym 75/80.
Martynka jezeli planujesz sprzedawać rok zaczynam odkładać do skarbonki... Nie udzielam sie za bardzo na forum ale jakos tak wyszło ze mniej wiecej w tym samym czasie zaczęliśmy nasze przygody z E32, a ten wątek to jedyny, ktore śledzę skrupulatnie za kazdym razem jak wracam. Troche smutno mi sie zrobiło, pewnego dnia ta skarbnica wiedzy skonczy sie aktualizować...
Sent from my iPhone using Tapatalk
E tam skarbnica... bez przesady. A co do sprzedaży, to szczerze nie chcę sprzedać, już nawet prawie przekonałem małżonkę, żeby sprzedać jej hondę i zamienić ją na van'a wszystko więc na dobrej drodze, żeby ocalić i moje E32 i wozić bezpiecznie dzieci.
W końcu w ostatnim tygodniu zostawiłem znów w niej tysiaka, a nie zamierzam przestawać bo jeżdżę nim co dzień więc auto ma być sprawne.
Poza tym czym bardziej do mnie docierała ewentualna sprzedaż auta tym większą zacząłem czerpać przyjemność z jazdy, coś jakbym dopiero ją kupił. Dzisiaj założyłem w końcu nawet małą kierownicę hella i jazda stała się jeszcze bardzie obłędna. Tak wiem to tylko stare 200 konne m30 pchające 1700 kg dłużyzny i może nie jest sprinterem, może spod świateł równie szybko odjeżdża matiz ale gdy inni hamują na zakrętach to u mnie skrzynia dopiero wrzuca 4 i przyśpiesza dalej a teraz z nową mniejszą o 4 cm kierą czuję auto jeszcze bardziej, już nie jak za kołem sterowym jachtu jakim jest ori kierownica.
I na koniec szybka fotka helli w samochodzie:
http://images53.fotosik.pl/608/088c1a1f726092b9.jpg
jutro jeszcze pozostanie mi podłączyć klakson bo nie będzie jak trąbić na laski ;)
Nie podoba mi się ta kiera ;)
O ile dobrze kojarze to VRAMZES mial podobna tylko fajniejszą troche hehe
Jakoś kolor nie pasuje , ale wierze ,że się ją dobrze trzyma.
@Jakub Na szczęście jest moja :P
@Elvis, oj trzyma się
EDIT: kolor na żywo nie podpada.
Ta kiera to wgl nie pasuje. Ale jak dobrze Ci się prowadzi to OK :) Obyś jej nie sprzedał,zadomowiła się :D Pozdrawiam!
Chyba na prawde chcesz ją sprzedać, skoro ozdobiłeś ją tym czymś :doh: