Inwektywami wymieniajcie się na PW. Proszę opisywać fakty!
Wersja do druku
Inwektywami wymieniajcie się na PW. Proszę opisywać fakty!
Tyczyło sie twojej wypowiedzi ze słowo jest ważniejsze od pieniędzy.Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Więcej pokory.Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
"Kto mieczem wojuje, od miecza ginie"
Zrozumienie sensu tej wypowiedzi zaoszczędziło by nam tej rozmowy. Umowa to umowa. Skoro coś się komuś obiecało, należy słowa dotrzymać. Tyle oznacza powyższe stwierdzenie. Równie dobrze można powiedzieć: "nie rób z gęby cholewy".Cytat:
Jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczow których w żaden sposób temat nie dotyczy i tych którzy co post wymyślają bajki to mnie ponosi. To jest sprawa między autorem i mna a jesli chodzi o ten zderzak ktory to niby mialem wysłać bosmanowi to juz wyjaśniłem a ze bosman sam nie wie co i jak bylo to zaczyna wymyślać i pisze głupoty.Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
Tak było do momentu, w którym autor stwierdził, że chce innym opowiedzieć o swoich perypetiach. Po to jest ten temat, żeby sobie wytłumaczyć, może podjąć jakieś zobowiązania i się z nich rozliczyć.Cytat:
Oczywiście po raz kolejny proszę osoby trzecie o niezabieranie głosu w dyskusji.
Umowa umowa a realia sa realiami. Nie zawierałem z bosmanem umowy na piśmie czy poprzez aukcję. Potrzebowałem gotówki wiec postąpiłem jak postąpiłem ale nie wolałem od bosmana ani od xsilver pieniędzy i wkurza mnie wciskanie kitu ze od bosmana chciałem pieniadze. A ze bosman sobie uzmysłowił ze strzelił gafe to zaczyna wymyślać brednie na poczekaniu.Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Taka jest prawda, dla mnie slowo jest wazniejsze,drozsze itp.. a skoro niektorzy nie potrafia trzymac sie tej zasady..to tak niestety jest.Cytat:
Na aukcji internetowej dostalbys negatywa a tutaj mozesz sobie jeszcze pogadac.
Gdybys napisal skruche to moglbym zrozumiec.. kazdy z nas ma w zyciu trudne sytuacje.. i kazdy z nas ma serce...
Zobacz ile osob ma jakis problem w twoim kierunku.. wyciagnij wniosek z tego.. ok jeden gada tak inny inaczej cos w tym musi byc.. nie kazdy chce sie odrazu isc na wojne.. przemysl to
Przemysl to dwa razy co ci napisalem zanim cokolwiek odpiszesz
Tylko ze osoby trzecie najwiecej maja jak widać do powiedzenia. Tylko ze bzdetne gadanie, którym chcą udowodnić nie wiadomo co.Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
To akurat niewiele zmienia. Umowa została zawarta. Szczególnie, jeśli teraz jawnie przyznajesz się, że odstąpiłeś od niej ze względu na korzystniejsze warunki u kogoś innego. To jest po prostu nieuczciwe i o to koledzy mają do Ciebie żal.Cytat:
Stąd mój apel do nich o powstrzymanie się od komentarzy nie na temat.Cytat: